2021/05/06
۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۶ ارديبهشت
روش آشپزهای حرفه ای برای  “روغن انداختن خورشت کرفس” مجلسی + نکات جادویی خوشمزه کردن  خورش

روش آشپزهای حرفه ای برای  “روغن انداختن خورشت کرفس” مجلسی + نکات جادویی خوشمزه کردن  خورش

خورشت کرفس یک خورشت بسیار لذیذ است که برای جاافتادن و " روغن انداختن خورشت کرفس" حتما باید نکاتی را رعایت کرد. همه چیز درباره یک خورشت کرفس خوشمزه را اینجا بخوانید

جامعه پویا- خورشت کرفس مانند دیگر خورشت های ایرانی یک غذای بسیار خاص و خوشمزه است ،البته بسیار مهم است که بتوانید خورشت کرفس را درست و اصولی بپزید تا از طعم و مزه واقعی ان لذت ببرید. یکی از کارهای مهمی که باید انجام دهیم تا خورشت کرفس خوشمزه شود این است که بتوانیم طوری این خورشت را بپزیم که روغن بی اندازد. برای اینکار لازم نیست روغن خیلی زیادی استفاده کنیم. باید روش روغن انداخت خورشت را بلد باشیم. 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش کرفس جاافتاده و مجلسی+نکاتی که سرآشپزها می‌دانند

چه کنیم خورشت کرفس روغن بی اندازد؟


مهمترین نکته ای که در روغن انداختن خورشت کرفس موثر است مواد اولیه آن است. 
موادی که استفاده می کنید باید تازه باشد. مخوصا سبزی ها خیلی مهم هستند سبزی خورشت کرفس باید تازه باشد اما حتما باید خشک باشد. چون کرفس خودش مقدار زیادی آب دارد و اگر سبزی را آبکی به خورشت اضافه کنید خورشت شما جا نمی افتد بنابراین باید حتما سبزی کاملا آب گیری و خشک شود و بعد از آن خرد و سرخ شود. 
در خورشت کرفس آب زیادی نریزید. این خورشت خود به خود آبدار است چون کرفس یک سبزی با آب فراوان است. 

روغن انداختن خورشت کرفس


نکات مهم در تهیه سبزی خورشت کرفس


انتخاب درست سبزی کرفس و نعنا بسیار مهم است پس در اولین مرحله دقت کنید که سبزی کرفسی که انتخاب می کنید چه اندازه ای دارد . کرفس های نازک و ترد را انتخاب کنید .سبزی ها را به یک اندازه خرد کنید. اگر اندازه سبزی ها ناهماهنگ باشد خورشت شما خوب نمی شود. 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش فسنجان مجلسی و نکاتی که فقط سرآشپزها می دانند


گوشت خورشت کرفس


از گوشت استخوان دار و تازه استفاده کنید تا خورشت خوشمزه تر شود. بهتر است از گوشت گوسفندی استفاده کنید. علت اینکه تاکید می شود از گوشت استخواندار استفاده کنید این است که مزه استخوان و لعاب آن وارد غذا شده و آن را بسیار خوشمزه می کند
گوشت را به همراه پیاز زیاد تفت دهید تا رنگش به سفیدی بزند و در مراحل آخر پخت، نمک را اضافه کنید چون اگر زودتر اضافه کنید گوشت به خوبی نمی پزد.
برای اینکه خورشت بهتر جا بیفتد از زود پز استفاده کنید و به طور کلی هرچقدر دمای شعله کم باشد و ساعات بیشتری بپزد خورشت جا افتاده تر می شود.

خورشت کرفس جا افتاده

شوک به خورشت وارد کنید


اگر خورشت شما روی شعله کم بپزد و همه مواردی که گفته شد رعایت کنید حتما خورشت شما جاافتاده می شود. اما اگر باز هم به هر دلیلی خورشت روغن نیانداخت می توانید از شوک به خورشت استفاده کنید. چند تکه یخ را در قابلمه خورشت بریزید. زیر خورشت را خاموش کنید در حالیکه همچنان داغ است چند تکه یخ داخل آن بی اندازید و کمی صبر کنید یخ ها آب می شود و خورشت شما روغن می اندازد. بعد زیر خورشت را روشن کنید و اجازه دهید دو دقیقه دوباره بجوشد و دوباره خاموش کنید. 

بیشتر بخوانید: نکات مهم برای اینکه خورش قورمه سبزی جا بیفتد

 


 نکاتی ریز برای  خوشمزه تر کردن خورشت کرفس :


اگر بخواهید در خورشت از گوشت گوسفندی استفاده کنید باید از همان ابتدای پخت همه مواد را با همراه گوشت تفت دهید. چون گوشت گوسفند زود پز است. 
بجای آبغوره یا آب نارنج میتوانید از لیموعمانی برای مزه دار کردن خورش استفاده کنید.برای این کار دو یا سه عدد لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید و نیم ساعت قبل از پایان  پخت داخل خورش بیندازید.
برای جا افتادن و خوشمزه تر شدن خورشت باید حرارت را کم کنید تا خورشت به آرامی بپزد.
برای اینکه رنگ و طعم جعفری از بین نرود بهتر است در اواخر پخت آن را به خورشت اضافه کنید.در ضمن جعفری را نباید زیاد سرخ کنید چون طعم و بو و خاصیتش را از دست می دهد. 
 می توانید چند دانه آلو جنگلی به خورشت اضافه کنید طعم ترشی این آلو و نوع بافت آن غذای شما را لعابدار و بسیار خوشمزه می کند. 
 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.