2021/05/19
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
طرز تهیه

طرز تهیه " کیک کنجدی" بسیار خوشمزه و عالی+فوت و فن شیرینی‌پزها

کیک کنجدی یک میان وعده بسیار عالی و خوشمزه است که به راحتی می‌توانید در خانه آن را تهیه کنید. طرز تهیه این کیک عالی و نکاتی که شیرینی‌پزها بلد هستند را اینجا بخوانید

جامعه پویا -کیک کنجدی کیکی بسیار لذیذ و خوشمزه و مقوی است که در وعده عصرانه بسیار دلچسب است و می‌توان به راحتی آن را تهیه و استفاده کرد. 


کیک کنجدی را می‌توانید با فر یا بدون فر تهیه کنید. 

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه "کیک نارنگی بدون فر " بسیار خوشمزه+ دستور پخت شیرینی‌پزها



مواد لازم برای کیک کنجدی


آرد     2 پیمانه
ماست    1/2 پیمانه
شکر    1 پیمانه
تخم مرغ    3 عدد
وانیل    1 قاشق مرباخوری
بکینگ پودر    1 قاشق چایخوری
کنجد    1/3 پیمانه
روغن    2/3 پیمانه
شیر    1/2 پیمانه

کیک کنجدی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاپ کیک یا کیک فنجانی بدون فر

 


طرز تهیه


ابتدا شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و با هم زن حسابی هم بزنید تا رنگ آن عوض شود. بعد ماست و شیر و روغن را بریزید و حسابی هم بزنید تا مخلوط شود و سپس بکینگ پودر و آراد را در سه مرحله به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد یک دست شود. 
بعد از اینکه مواد کاکملا یک دست شد. یک کاغذ روغنی را داخل قالب مورد نظر قرار دهید و و هرچقدر دوست داشتید به کنجد آغشته کنید. سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید. این کار را به آرامی انجام دهید تا کنجدها خیلی راحت به کیک بچسبد. 
در مرحله بعدی کیک را داخل فر قرار دهید و 45 دقیقه آن را در دمای 180 درجه قرار دهید. 
سپس کیک را خارج کنید و اجازه دهید در قالب سرد شود. بعد آرام آن را جدا کنید. کیک به راحتی جدا می‌شود. 

 

کیک کنجدی
 کیک کنجدی در قابلمه


برای پخت کیک کنجدی لازم نیست حتما فر داشته باشید. شما می‌توانید مواد را به همان ترتیبی که گفته شد با هم مخلوط کنید. سپس کف تابه رژیمی یا قابلمه تفلون یک کاغذ روغنی قرار دهید و اطراف ان را چرب کنید و مقداری که دوست دارید کنجد بپاشید. قابلمه باید کاملا داغ باشد. حالا نوبت ریختن مایه کیک داخل ظرف است. تا جایی که  روی دیواره ها کنجد ریخته‌اید مایه را داخل کیک بریزید و روی اجاق قرار دهید. نیم ساعت بعد کیک شما آماده است. البته شعله باید در حالتی باشد که همیشه برنج را دم می‌گذارید نباید زیاد باشد. می‌توانید روی کیک را هم کنجد بپاشید. اگر از تابه رژیمی دو طرفه استفاده می‌کنید کنجدهایی که رو می‌پاشید هم سرخ می‌شود به این ترتیب که می‌توانید تابه را برگردانید و به مدت 5 دقیقه روی دیگر آن را در حرار قرار دهید. 
بعد اجازه دهید تابه خنک شود و سپس کیک را از تابه خارج کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک خیس شکلاتی بدون فر


نکته


اطراف قالب یا تابه‌ای که استفاده می‌کنید حتما باید چرب باشد.
از کاغذ روغنی استفاده کنید تا کیک نسوزد
می توانید داخل مواد هم کنجد بریزید این به سلیقه شما بستگی دارد حتی می‌توانید از آجیل‌های دیگر مانند خلال پسته یا بادام استفاده کنید. 
اگر دوست داشته باشید می توانید زعفران یا گلاب استفاده کنید. 
هضم کنجد سخت است ممکن است با معده شما سازگاری نداشته باشد بنابراین در مصرف کیک کنجد زیاده روی نکنید. 


 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.