2021/05/06
۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۶ ارديبهشت
طرز تهیه رب انار بسیار سریع و آسان+روش پخت کارخانه‌ای

طرز تهیه رب انار بسیار سریع و آسان+روش پخت کارخانه‌ای

رب انار یک چاشنی بسیار عالی با فواید فراوان است. طرز تهیه رب انار فوری و آسان را به صورت مرحله به مرحله در این مطلب بخوانید.

جامعه پویا -تهیه رب انار در خانه اصلا کار دشواری نیست. اگر می‌خواهید رب انار تهیه کنید و از سلامت آن اطمینان داشته باشید می‌توانید با دستور پختی که در زیر گفته می‌شود استفاده کنید. 
یکی از مشکلاتی که خانم‌ها برای پخت رب اندار دارند جدا کردن دانه‌ها از پوست است. با دستور پخت و روشی که گفته می‌شود شما می توانید به راحتی رب انار تهیه کنید. 

 

طرز تهیه رب انار

مواد لازم

انار: 8 کیلو
آب : 3 لیوان
نمک نصف قاشق غذا خوری

لازم به ذکر است این مقدار مواد برای یک کیلو رب انار است .

 

دستور پخت رب انار خیلی سریع

دستور پخت

یک روش قدیمی وجود دارد که انارها را باید دانه کنید و هیچ غلاف سفیدی در آن نباشد. دانه کردن انار دو روش دارد در یک روش می‌توانید انار را با دست دانه کنید و با روش دیگر می‌توانید انار را با کوبید قاشق‌های سنگین به پشت انار یا چوب‌های مخصوصی که به صورت قاشق تراش داده می‌شود و مخصوص دانه کردن انار است استفاده کنید. غلاف‌های سفید را کامل جدا کنید و انار را داخل قابلمه بریزید. سپس سه لیوان اب را به ان اضافه کنید و شعله اجاق را زیاد کنید تا خوب جوش بیاید. حین هم زدن دانه‌ها را فشار دهید تا گوشت از دانه سفید داخل جدا شود بعد که خوب له شد آن را از صافی رد کنید. دوباره بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود باید خیلی احتیاط کنید و مدام هم بزنید چون رب انار خیلی زود ته می‌گیرید. لازم نیست خیلی بجوشد رب انار مانند رب گوجه نیست و خیلی زود غلیظ می‌شود وقتی رب حالت کشی پیدا کرد و غلیظ شد نمک را به آن اضافه کنید تا از کپک زدن آن جلوگیری شود. 

 


روش آسان پخت رب انار


در روش دوم لازم نیست انار را دانه کنید. شما می‌توانید از دستگاه آب مرکبات گیری استفاده کنید. انار را از وسط به صورت افقی دو نیم‌کنید. آن را روی دستگاه آب مرکبات گیری بگذارید و آبش را بگیرید. تفاله از آب به صورت کامل جدا می‌شود آب به دست آمده را روی اجاق بگذارید و بجوشانید. برای اینکه هیچ غلاف سفید یا دانه‌ای در آن نباشد یکبار هم صاف کنید و بعد دوباره اب انار صاف شده را روی اجاز قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود. 
توجه داشته باشید رب انار باید مانند شیره مربا کش بیاید. اگر خیلی سفت شود خوشمزه نمی‌شود. 

 

طرز تهیه رب انار آسان

 

چطور رب انار شیرین یا ترش درست کنیم

اینکه رب انار شما ترش یا شیرین شود به انتخاب انار بستگی دارد اگر می‌خواهید رب انار ترش درست کنید باید حتما از انار ترش استفاده کنید. اگر می‌خواهید رب انار شیرین درست کنید حتما باید از انار شیرین استفاده کنید. رنگ رب انار قهوه سوخته است. اگر رب اناری از بیرون تهیه کردید که به سیاهی زد قطعا ناخالصی دارد. رب انار خاصل قهوه ای سوخته می‌شود. 

 

نکته


در رب انار حتما نمک بریزید که کپک نزدند
می توانید دانه های انار را چرخ کنید. یا با گوشت کوب بکوبید. اما بهترین روش این است که از آب مرکبات گیری استفاده کنید یا از دستگاههایی که با آن آب انار می‌گیرند اب را از دانه ها جدا کنید. 
از انار سفید برای رب انار استفاده نکنید. البته طعم آن بسیار خوب است اما ربی که به دست می‌آید چندان خوشرنگ نیست. 
رب انا را داخل شیشه‌ های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید تا کپک نزدند. 

رب انار را می‌توان در غذاهای مختلف و برای سالاد استفاده کرد. فسنجان، اکبر جوجه، مرغ ترش، آش انار از جمله غذاهایی هستند که می‌توان در آن از رب انار استفاده کرد. رب انار را می‌توانید در انواع سالاد هم استفاده کنید. 

اگر رب انار کمی تلخ شد می‌توانید به آن شکر بزنید. البته انداختن یک عدد سیب زمینی داخل رب در حال جوش هم می‌تواند به گرفتن تلخی کمک کند.

رب انار برای پایین آوردن فشار خون، قند خون، کلسترول و لاغری بسیار خوب و مفید است.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.