2022/09/29
۱۴۰۱ پنج شنبه ۷ مهر
طرز تهیه زولبیا با آرد فوری و بازاری

طرز تهیه زولبیا با آرد فوری و بازاری

طرز تهیه زولبیا با آرد فوری و خوشمزه را اینجا بخوانید

جامعه پویا -زولبیا شیرینی مخصوص ماه رمضان است که در خانه هم می توانید به راحتی آن را تهیه کنید. برای اینکه یک زولبیا به روش قنادی ها در خانه بپزید می توانید از این روش استفاده کنید. 


مواد لازم برای تهیه زولبیا خانگی


نشاسته گل(گندم)    ۱ لیوان
ماست    ۱ لیوان
آرد سفید    ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر    نصف قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده غلیظ    ۱ قاشق چای‌خوری
مواد لازم برای شربت زولبیا:
آب    ۲ لیوان
شکر    ۳ لیوان
جوهر لیمو    نوک قاشق چای‌خوری
گلاب    ۱/۴ پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ    به مقدار لازم

زولبیا خانگی
طرز تهیه شربت زولبیا :


برای تهیه شربت اول آب را داخل ظرفی روی حرارت بالا قرار می دهیم تا به جوش بیاید.
وقتی قل زد، جوهر لیمو را اضافه می‌کنیم. با اضافه کردن جوش شیرین آب کف می‌کند و جوششی در آب ایجاد می‌شود. 
بعد شکر را داخل آب می‌ریزیم و بدون اینکه هم بزنیم اجازه می‌دهیم دانه‌های شکر داخل آب حل بشود و شربت شفاف شود.
بعد زعفران و گلاب را اضافه می‌کنیم و حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم شربت بجوشد تا به قوام برسد.
این کار باید با حرارت پایین انجام بشود. اگه حرارت بالا باشد و شربت زود قوام بیاید بعد از خنک شدن شکرک می‌زند.
اجازه بدهید شربت  به آرامی بجوشد، مدت زمان بسته به قدرت شعله و جنس قابلمه متفاوت است. ولی حداقل ۱۵ دقیقه زمان می‌برد تا به قوام برسد.
برای چک کردن اینکه به قوام رسیده یا نه چند قطره از شربت را  بین دو انگشت تست کنید. اگه حالت چسبنده و غلیظ داشت و شیره کش می‌امد یعنی شربت به قوام رسید است.
اگه شربت به خوبی به قوام نرسد و غلظت نداشته باشد باعث نرم شدن زولبیا می‌‌‌‌‌‌‌شود و حالت ترد زولبیا را از بین می‌برد و اگر شربت بیش از حد قوام اومده باشد باعث شکرک زدن زولبیا می‌شود.
وقتی شربت به قوام رسید حرارت را خاموش کنید و اجازه بدین شربت در فضای محیط خنک بشود. غلظت شربت زولبیا بعد از خنک شدن بیشتر می‌شود و باید کمی روان‌تر از عسل باشد.


طرز تهیه زولبیا

۱- یک لیوان نشاسته رو داخل ظرفی بریزین و یک لیوان ماست بهش اضافه کنید.
۲- خوب مخلوط کنید تا نشاسته داخل ماست حل بشه و مواد مخلوط بشود.
بعد یک قاشق آرد را به همراه بکینگ پودر به مایه اضافه کنید و با قاشق کاملا مخلوط کنید تا مواد یکدست بشود.
۳– و در آخر زعفران دم کرده غلیظ را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
۴- غلظت مواد نه باید خیلی سفت باشه و نه خیلی شل، مواد رو از صافی رد کنید تا نا خالصی نداشته باشه تا موقع ریختن مایه داخل قیف گیر نکند و روی ظرف را با سلفون بپوشانید.
حداقل به مدت یک ساعت در فضای محیط استراحت بدین تا حباب‌های ریزی روی مایه دیده بشود.
۵- بعد از استراحت مجددا مواد را با قاشق مخلوط کنید و داخل ظرف سس یا اگه نداشتین داخل قیف یکبار مصرف بریزید.
روغن را داخل ماهیتابه روی حرارت متوسط قرار بدهید تا کاملا داغ بشود و برای تست یک قطره از مواد را داخل روغن بریزید اگه بلافاصله پف کرد و بالا امد یعنی روغن آماده است.
۶- مواد را به صورت دورانی و چرخشی به شکل گرد داخل تابه بریزین، اجازه بدهید یک طرف کمی طلایی بشود بعد طرف دیگه را برگردونید.
۷- و وقتی هر دو طرف طلایی شد(نیازی نیست خیلی تغییر رنگ بده) از روغن خارج کنید و بلافاصله داخل شربت ولرم رو به سردی بندازید.
زولبیا را یک دفعه داخل شربت فرو ببرید تا یکدست رنگ بگیرد و دو رنگ و ابلق نشود.
بعد از چند دقیقه از شربت خارج کنید و داخل صافی بگذارید تا شربت اضافی بریزد و بعد داخل ظرف سرو بچینید و خلال پسته یا گل محمدی و…. تزیین کنید.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.