2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
طرز تهیه کلم پلو با گوشت  رستورانی و مجلسی

طرز تهیه کلم پلو با گوشت رستورانی و مجلسی

طرز تهیه کلم پلو با گوشت مجلسی را اینجا بخوانید

جامعه پویا -طعم عالی غذای کلم پلو با گوشت  آن را به یکی از غذاهای پرطرفدار تبدیل کرده است اما توجه داشته باشید طرز پخت آن همیشه مهم است.


مواد لازم برای تهیه کلم پلو


برنج:3 پیمانه
گوشت چرخ کرده :400 گرم
کلم خرد شده:یک عدد کوچک
پیاز خرد شده:یک عدد متوسط
نمک و ادویه:به میزان لازم
روغن :برای سرخ کردن
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه کلم پلو


ابتدا برنج را به مدت سه ساعت خیس کنید.  بعد کلم را ریز خرد کرده و گوشه ای قرار دهید. 
حالا پیاز را نگینی و سرخ کنید ، رب گوجه را به آن اضافه کنید و خوب تفت بدهید حالا گوشت را اضافه کرده و خوب تفت دهید ، نمک و ادویه های دیگر را اضافه کرده و شعله را کاملا کم کنید و 5 دقیقه روی حرارت کم با در بسته مواد را بپزید. 
حالا نوبت آبکش کردن برنج است ، وقتی برنج را جوشاندید و به مرحله آبکش رسید مواد آماده شده را لابه لای پلو بریزید و دم بگذارید بعد از 40 دقیقه کلم پلو آماده است نوش جان کنید. 


نکته 


می توانید از زعفران هم استفاده کنید. 
می توانید از کلم سفید یا کلم بفنش هم استفاده کنید غذا خوش طعم و خوش رنگ می شود. 
فلفل یکی از ادویه هایی است که در صورتی که دوست داشته باشید غذا را خیلی خوشمزه می کند. 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.