2024/04/25
۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
طرز تهیه سوفله قارچ خیلی خوشمزه و فوری

طرز تهیه سوفله قارچ خیلی خوشمزه و فوری

طرز تهیه سوفله قارچ خیلی خوشمزه را اینجا بخوانید

جامعه پویا -پختن غذاها در وعده افطار معمولا برای ما محدود هستند. سوفله قارچ یک غذای متفاوت است که می توانید به راحتی و خیلی سریع در خانه تهیه کنید


مواد لازم برای تهیه سوفله قارچ


  پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
   ادویه به میزان لازم
   کره ۷۵ گرم
   تخم مرغ 3 عدد
   شیر یک لیوان
   آرد 4 قاشق غذاخوری
   قارچ ۲۵۰ گرم

 

سوفله قارچ

طرز تهیه سوفله قارچ
 

1-یک تابه گود بردارید و کره را در آن ذوب کنید. زمانی که کره در حال ذوب شدن است ، قارچ های خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید خوب سرخ شود.
2-بعد از این که قارچ ها پخته شد و رنگ آن ها تغییر کرد بهتر است آرد را به آرامی به مواد در حال تفت خوردن اضافه کنید و اجازه دهید خوب سرخ شود وآن را به صورت مداوم هم بزنید.
3-زمانی که خامی آرد گرفته شد وقت آن رسیده است که شیر را به آرامی به مواد اضافه کنید و همزمان آن را هم بزنید تا آرد حالت گلوله به خود نگیرد.
4- وقتی مواد شما غلیظ شد، می‌توانید تخم مرغ ها را بشکنید و زرده آن ها را از سفیده جدا کنید.
5-بعد از این که سفیده تخم مرغ ها را از زرده جدا کردید و مواد درون تابه شما غلیظ شد می‌توانید
 زرده ها را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا زرده ها پخته شود. بعد از ۵ دقیقه، مواد را از روی
حرارت بردارید و بعد ادویه های لازم را به آن اضافه کنید.
6- حالا سفیده تخم مرغ را هم بزنید و تا جایی این کار را انجام دهید که کاملا سفت شود و اگر ظرف را برعکس کردید مواد از درون آن جا به جا نشود.
7-زمانی که سفیده تخم مرغ سفت و سفید شد آن را با قارچ ها و موادی که درون آن وجود دارد مخلوط  کنید و درون ظرف مناسبی بریزید.
8- روی ظرف را با استفاده از پنیر پیتزا بپوشانید.
9-فر را روشن و آن را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.
10-بعد از این که فر گرم شد مواد را درون ظرف مناسب بریزید و درون فر بگذارید. برای پخت سوفله قارچ ۵۰ دقیقه تا یک ساعت  زمان لازم است.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.