2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
طرز تهیه موهیتو لیمو رستوانی و مجلسی

طرز تهیه موهیتو لیمو رستوانی و مجلسی

طرز تهیه موهیتو لیمو رستورانی را اینجا بخوانید

جامعه پویا -همان نوشیدنی است که می‌توانید عطش خود را در روزهای پایانی ماه رمضان از بین ببرید.در ادامه به شما طرز تهیه موهیتوی کافی‌شاپی را خواهیم گفت.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه شربت سکنجبین خیار برای رفع تشنگی


مواد لازم برای  موهیتو


  نعناع تازه: ۱۰ شاخه
 لیمو ترش: ۴ عدد
 پوست لیمو رنده شده: یک قاشق چای خوری
 آب گازدار: یک لیوان
شکر: ۵ قاشق غذاخوری
 یخ قالبی: ۱٫۵ پیمانه

طرز تهیه موهیتو لیمو


 طرز تهیه موهیتو

1-ابتدا لیموترش ها را از وسط برش بزنید سپس آب شان را با فشار دست بگیرید  و پس از صاف کردن آن‌ها را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید.
2-در ادامه شکر و پوست لیمو را اضافه کنید.
3-برگ های نعناع را از شاخه جدا  کنید و پس از شست وشو و خشک کردن به مواد داخل مخلوط‌کن اضافه کنید.
4-یخ های قالبی را داخل مخلوط کن بریزید.
 5- در آخر آب گازدار را به دیگر مواد اضافه کنید.اگر آب گازدار در دسترس نبود می‌توانید به جای آن از آب خنک معمولی استفاده کنید.
6- مواد را میکس  کنید تا کاملا یکدست شوند.
7-در پایان موهیتوی آماده شده را در دو لیوان بزرگ بریزید و با نعناع تزیین و سرو  کنید.
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.