2024/04/26
۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
طرز تهیه شربت به لیمو خیلی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شربت به لیمو خیلی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شربت به لیمو خیلی خوشمزه و مجلسی را اینجا بخوانید

جامعه پویا -شربت به لیمو به دلیل خواص و موادی که در آن استفاده می شود یک شربت ضد گرمازدگی است که در فصل تابستان بسیار مورد توجه و استفاده قرار دارد. 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه شربت شاه توت خیلی خوشمزه و مجلسی


مواد لازم برای تهیه شربت به لیمو


    به: 2 کیلوگرم
   آب :یک لیتر
   شکر: 2 کیلوگرم
   بهار نارنج یا گلاب: به مقدار لازم
    آب لیمو ترش: نصف استکان

شربت به لیمو


   طرز تهیه شربت به لیمو


۱- ابتدا به ها را بشویید، آن ها را پوست و قاچ کنید و قسمت سفت وسط آن ها را به همراه دانه‌ های میوه جدا و سپس آن‌ها را  خرد کنید و داخل کاسه ای بزرگ بریزید.
۲- داخل کاسه به مقدار مناسب آب بریزید. به اندازه ای که روی سطح به ها را بپوشاند. اجازه دهید به های خرد شده به مدت ۳ ساعت داخل آب بماند و نرم شود.
۳- بعد از ۳ ساعت، به های خیس خورده را داخل آب میوه گیری بریزید و آب آن ها را بگیرید.
۴- تفاله های باقی مانده به را داخل قابلمه بریزید، روی تفاله ها یک لیتر آب گرم بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا عصاره به از تفاله ها خارج شود.
۵- بعد از ۴۰ دقیقه، تفاله ها را از صافی رد و آب و عصاره به را از تفاله ها خارج کنید و داخل قابلمه بریزید.
۶- سپس آبی را که با آب میوه گیری گرفته بودید به عصاره تفاله‌ها اضافه  کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
۷- شکر را به عصاره به اضافه کنید و اجازه دهید تا رنگ آن قرمز و شربت غلیظ شود. بعد از این که حجم شربت کم شد، اجازه دهید شربت روی حرارت ملایم بجوشد.
۸- کمی بهارنارنج به عصاره به اضافه کنید. سپس کمی آب لیموترش داخل آن بریزید و اجازه دهید تا همه مواد با هم ۲۰ دقیقه بجوشد.
۹- شربت را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. سپس آن را از صافی رد کنید تا کاملا رقیق و خالص شود.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.