جامعه پویا -کوکوی تره خیلی خوشمزه است و می توانید آن را به صورت مجلسی تهیه کنید.
مواد لازم
سبزی تره تازه: 100 تا ۱۵۰گرم
سیب زمینی پخته: یک عدد متوسط
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد: دو قاشق غذاخوری
پودرگشنیز:نصف قاشق چای خوری
زردچوبه:یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری
پودر آویشن: یک چهارم قاشق چای خوری
پودر سیر: نصف قاشق چای خوری
نمک: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه :
۱- در ابتدا سیب زمینی را آب پز کنید. بعد از پخت اجازه دهید سیب زمینی سرد شود.2-تره ها را به خوبی بشویید و تمیز کنید و بعد در دستمالی قرار دهید تا آب آن گرفته شود، سپس با چاقوی تیز ریز آن ها را خرد کنید یا در خرد کن یا غذاساز بریزید و خرد کنید.
3-در کاسه یا ظرف مناسب و بزرگی دو عدد تخم مرغ را بشکنید. با همزن دستی یا چنگال مخلوط کنید تا تخم مرغ ها از لختگی در بیایند.
4- تره خرد شده را به تخم مرغ های هم زده اضافه و مجدد با همزن دستی مخلوط کنید.5- سپس تمام ادویه ها شامل پودرگشنیز، آویشن، زردچوبه، فلفل و پودر سیر را به مخلوط تره و تخم مرغ ها اضافه کنید ونمک را هم بیفزایید.
6- سیب زمینی پخته را با گوشت کوب بکوبید یا با رنده پوره له کنید. سپس به مخلوط تخم مرغ و تره اضافه کنید. در نهایت آرد را اضافه کنید.
7- همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس در تابه نچسبی روغن بریزید و صبر کنید تا روغن به خوبی داغ شود.8-مواد کوکو را در روغن داغ شده بریزید و اجازه دهید سرخ شود. وقتی دو طرف کوکو سرخ شد از تابه خارج کنید و روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.