جامعه پویا -کپک رب گوجه فرنگی مصرف خانگی بسیار اتفاق میافتد چراکه به اندازه رستوران از آن استفاده نمیشود. برای اینکه بدانید کپک رب گوجه را چطوری بگیرید باید دلیل آن را بدانید.
نگهداری رب گوجه فرنگی در محیط مرطوب
مهم ترین علت کپک زدن روی رب گوجهفرنگی خانگی یا کارخانهای، قرار گرفتن در محیطی مرطوب است و اگر شما رب گوجهفرنگی را بیرون از یخچال و در هوای محیط نگهداری میکنید، باید بدانید شرایط اولیه و اصلی را برای رشد کپکهادر سطح آن فراهم کردهاید.
برداشتن رب با قاشق خیس و آلوده
وقتی که شما قاشق خیس یا چرب شده با مواد غذایی را وارد رب گوجهفرنگی میکنید، رطوبت وارد آن میشود و باکتریها و میکروبها در آن شروع به تکثیر میکنند و همین اشتباه ساده موجب ایجاد کپک و خرابی در رب گوجهفرنگی میشود.

زمان جوشاندن رب هنگام پخت
یکی دیگر از دلایل اصلی و مهم کپک زدن روی رب گوجهفرنگی خانگی کم جوشیدن آن است. اگر شما رب گوجهفرنگی را به صورت خانگی تهیه میکنید باید آن را با شعله ملایم به اندازه کافی بجوشانید تا کاملا غلیظ و همه آب داخل رب گوجه فرنگی بخار شود.
برای کپک نزدن رب چهکنیم؟
همیشه رب را با قاشق تمیز و خشک بردارید. ترفند بعدی استفاده از روغن است. وقتی شما مقداری روغن روی سطح رب گوجه فرنگی درون ظرف میریزید با این کار باعث توقف اکسیژنرسانی و مانع از کپک زدن آن میشوید. اگر از رب گوجه فرنگی کارخانه ای استفاده میکنید، توصیه میکنیم قبل از اینکه در قوطی را باز کنید آن را در یک قابلمه با مقداری آب بجوشانید. فراموش نکنید ریختن روغن با زدن قاشق چرب تفاوت دارد و باعث نتایج متفاوتی میشود. در ضمن متاسفانه برخی افراد رب گوجهفرنگی را در ظرفهای نامناسب و ظرفهایی که حتی در محکمی ندارند، نگهداری و با این کار اکسیژن کافی را برای رشد و تکثیر باکتریها و قارچها فراهم می کنند. در پایان توصیه می کنیم به اندازه خرید کنید تا این مشکل برایتان ایجاد نشود.