2021/02/26
۱۳۹۹ جمعه ۸ اسفند
طرز تهیه

طرز تهیه " ترشی مخلوط" بسیار خوشمزه+ فوت و فن سرآشپزها

ترشی مخلوط یک ترشی پرطرفدار در میان ایرانیان است. همه چیز درباره ترشی مخلوط بسیار عالی و خوشمزه را اینجا بخوانید

جامعه پویا -ترشی مخلوط چاشنی همیشگی خانه های ایرانی در فصل پاییز است. این ترشی بسیار خوشمزه را خیلی آسان و راحت می توانید تهیه کنید. فقط باید نکاتی را که سرآشپزها روی آن تاکید دارند فراموش نکنید تا بتوانید ترشی درست کنید که با طعم حرفه ای و کارخانه ای.
توجه داشته باشید این ترشی لذیذ را نباید زیاد استفاده کنید چرا که باعث می شود معده شما دچار واکنش شود. 

ترشی مخلوط
مواد لازم


گل کلم:2 کیلو
هویج:نیم کیلو
خیار:نیم کیلو
کرفس:نیم کیلو
بادمجان:800 کیلو
سیب زمینی ترشی:300 گرم
پیاز ریز:400 گرم
سیر:400 گرم
فلفل سبز:به مقدار لازم
سبزی ترشی شامل مرزه ، شوید ترخون، نعنا و برگ کرفس:400 گرم
ادویه ترشی شامل زردچوبه، فلفل، گلپر و نمک:به مقدار لازم
سرکه قرمز:به مقدار کافی
موسیر:300 گرم
نعنا و شوید خشک:در صورت تمایل

 

ترشی مخلوط ریز

بیشتر بخوانید: طرز تهیه "ترشی بادمجان کبابی" بسیار لذیذ و خوشمزه + مدل کارخانه ای


آماده سازی مواد 


در ابتدا همه مواد ترشی را به خوبی بشویید و تمیز کنید. ابتدا سیاهی ها و لک های گل کلم را بگیرید. و آن را به اندازه ای که دوست دارید خرد کنید. بهتر است این گل کلم ها را ریز خرد کنید در ترشی خوشمزه تر می شود. گل کلم خرد شده را با نمک . آب خیس کنید و کمی هم ضد عفونی کننده داخل ان بریزید.  سیب ترشی و پیاز و فلفل و سبزی و خیار(اول تمیز کنید و بشویید بعد خرد کنید) را هم به همین ترتیب تمیز کنید و خیس کنید و با ضد عفونی کننده بشویید. علت اینکه تاکید می شود این مواد با ضد عفونی کننده شسته شود این است که بافت پیچیده این مواد باعث می شود تا با آب خالی به راحتی تمیز نشود. 
بعد از اینکه مواد به مدت یک ساعت خیس کرده و شستید منتظر شوید تا آب آن خوب گرفته شود. 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز ترد و عالی و نکات کلیدی که تا به حال نمی دانستید

طرز تهیه ترشی مخلوط ریز


دستور تهیه


حالا نوبت آماده سازی ترشی است. سرکه را با مقداری از ادویه هایی که دارید مخلوط کنید. هم بزنید تا ادویه ها به خرد سرکه برود باید کمی صبور باشید چون حل شدن ادویه ها در سرکه زمان می برد. بعد مواد ترشی را با هم مخلوط کنید در یک لگن بزرگ بریزید و کاملا زیر و رو کنید و هم بزنید. کمی از ادویه ها را هم با مواد مخلوط کنید. موسیر و سبزی خشک را هم به آن اضافه کنید و حسابی با دست هم بزنید. 
بعد مواد را داخل شیشه خشک و تمیز یا کوزه های گلی که از قبل آماده کرده اید بریزید.  بعد روی آن سرکه بریزید ، سرکه باید به حدی باشد که کاملا روی مواد را بگیرد. بعد در آن را محکم ببندید و در یک جای سرد و تاریک قرار دهید. بعد از دو هفته ترشی شما آماده است. 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی انار و لبو بسیار شیک و خوشمزه+ترفند های کارخانه ای


نکته


بادمجان را خوب بشویید و بعد آن را نیم پز کنید و بعد داخل ترشی بریزید تا نرم شود. 
اگر برای مصرف ترشی عجله دارید سایر مواد ان را هم می توانید نیم پز کنید اما به خوشمزگی ترشی که با صبوری جا افتاده نیست. 
ترشی نباید زیاد شور یا بی نمک باشد. اگر بی نمک باشد طعم خوبی نخواهد داشت و اگر شور شود طعم واقعی ترشی را ندارد، به بدن شما آسیب می رساند و دیرتر جا می افتد.
از سرکه خانگی استفاده کنید سرکه صنعتی به خاطر نوع آماده سازی بسیار تیز است و برای دستگاه گوارش ناراحتی ایجاد می کند. 
راز کارخانه های تولید ترشی در استفاده از سبزی های محلی است براساس ذائقه ای که دارید می توانید سبزی محلی در ترشی استفاده کنید.
گوجه سبز هم می توانید به ترشی اضافه کنید ،گوجه سبز ها را باید از تابستان فریز کنید.
ترشی هرچه بیشتر بماند بیشتر جا می افتد و نرم تر می شود بنابراین برای خوردن ان عجله نکنید اما از دو هفته به بعد معمولا می توانید استفاده کنید.
ترشی را با انواع خورش، آبگوشت و غذاهای نانی مانند املت می توانید میل کنید. 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.