2021/06/14
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ خرداد
طرز تهیه مارمالاد انجیر  +نکاتی که حرفه ای ها می دانند

طرز تهیه مارمالاد انجیر +نکاتی که حرفه ای ها می دانند

مارمالاد انجیر یکی از خوشمزه ترین خوراکی هایی است که به راحتی می توان در خانه تهیه و از ان استفاده کرد. دستور پخت مارمالاد انجیر را اینجا بخوانید

جامعه پویامربا و مارمالاد انجیر یکی از خوراکی هایی است که می تواند انرژی زیادی به ما بدهد به همین دلیل هم پیشنهاد می شود صبح ها مربای انجیر بخورید تا کالری لازم برای انجام کارهایتان را داشته باشید. مربای انجیر را می توان هم با انجیر قرمز درست کرد و هم از انجیر زرد استفاده کرد.

اگر قصد دارید از انجیر قرمز برای مربا استفاده کنید یا اگر انجیر قرمز دارید که نگران خراب شدن آن هستید می توانید آن را مربا یا مارمالاد انجیر کنید.

 

مواد لازم

انجیر قرمز  یک کیلو

شکر یک کیلو

آب لیمو نصف فنجان

گلاب نصف لیوان

 

مارمالاد انجیر

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انجیر خشک و نحوه انتخاب میوه انجیر

ابتدا انجیر ها را خوب  بشویید. پوست آن را بکنید. می توانید ابتدا انجیر را بجوشانید تا پوست آن خود به خود کنده شود اما اگر دوست ندارید انجیر خیلی نرم شود می توانید با چاقو پوست انها را بکنید.  بعد انجیرها را داخل آب قرار دهید تا به مدت نیم ساعت به خوبی بجوشد سپس شکر را در چند مرحله به آن اضافه کنید.

 

اجازه دهید روی حرارت کم بجوشد و خوب قوام بیاید. بعد گلاب و آب لیمو را اضافه کنید و زیر اجاق را خاموش کنید. مربا را خوب هم بزنید تا میوه ها کاملا له شود.

مشکلی که در مارمالاد  انجیر وجود دارد دانه های انجیر است که ممکن است هنگام خوردن لای دندانها گیر کرده و اذیت کند. برای حل این مشکل می توانید مارمالاد را از یک صافی رد کنید. با دست به خوبی میوه ها را در صافی توری بسیار ریز بسایید و اجازه دهید میوه و شیره از ان رد شود و دانه های انجیر بماند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای انجیر مجلسی و خاص+نکاتی که فقط حرفه ای ها می دانند

مربای انجیر

روش دوم برای پخت مارمالاد

شما می توانید از یک روش دیگر هم برای پخت مارمالاد استفاده کنید.

می توانید بدون پوست کندن انجیرها آن را بپزید و در نهایت از سبد توری یا صافی توری رد کنید. در این صورت مارمالاد شما سرخ رنگ و زیبا خواهد شد. برای اینکه مارمالاد کپک نزدند حتما آن را در ظرف شیشه ای خشک قرار دهید و قبل از بستن در پارچه ای تمیز روی ان قرار دهید و بعد در را ببندید تا هوا نداشته باشد. حتما آب لیمو یا سرکه به مارمالاد اضافه کنید اینکار از شکرک زدن جلوگیری می کند.

 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.