2024/04/24
۱۴۰۳ چهارشنبه ۵ ارديبهشت
طرز تهیه

طرز تهیه " شیرینی مینیاتوری " بسیار خوشمزه به سبک شیرینی پز ها

شیرینی مینیاتوری به دلیل کوچک بودن و مزه بسیار عالی که دارد برای عید بسیار مناسب است طرفدار دارد. طرز تهیه شیرینی مینیاتوری را اینجا ببینید

جامعه پویا -شیرینی پزی در خانه برای شب عید هم کار دلچسبی است و هم می تواند شیرینی های خانه شما را کاملا بهداشتی و مطابق سیلقه خودتان درست کند. 


شیرینی مینیاتوری از جمله شیرینی هایی است که به دلیل ریز بودنش برای شب عید بسیار مناسب است. برای اینکه در خانه بتوانید شیرینی مینیاتوری درست کنید باید نکاتی را در نظر داشته باشید. 

شیرینی


مواد لازم برای درست کردن شیرینی مینیاتوری


روغن جامد :240 گرم
پودر نارگیل :200 گرم
آرد برنج : 100 گرم
نشاسته ذرت : 100 گرم
آرد گندم قنادی : 200 گرم
پودر قند : 240 گرم
(پودر هل، دارچین، پودر زنجبیل،زعفران) :به مقدار خیلی کم
پودر پسته : 60 گرم
پودر بادام بدون پوست :60 گرم
پودر گردو :60 گرم

شیرینی دورنگ


دستور پخت شیرینی مینیاتوری


ابتدا نیمی از آرد برنج و نیمی از آرد گندم را با هم مخلوط کنید و از الک ریز رد کندی. پودر نارگیل را داخل آسیاب بریزید و کاملا پودر کنید و از الک ریز رد کنید و آردی که به دست آوردید قرار دهید. 

 

در ظرف دیگری شکر را به همراه روغن جامد با کمک گرفتن از همزن برقی هم بزنید تا کاملا روغن به خورد شکر رود و سفید رنگ شود.
نصف دیگر آرد گندم را به همراه نشاسته ذرت به شکرتان اضافه کنید و با کمک دست و یا همزن دستی این مواد را با یکدیگر ترکیب کنید. در ادامه باید موادی که آسیاب کرده اید را به این ترکیب اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک خمیر خوب به شما تحویل دهد دقت داشته باشید که خمیر را بیش از اندازه ورز ندهید تا به روغن بیفتد.

 

در این مرحله باید خمیر های خود را تقسیم بندی کنید و اسانس هایی را که دارید به این خمیر ها اضافه کنید بدین منظور باید یک قسمتی از خمیر را جدا کرده و به آن چند قطره اسانس وانیل و زعفران غلیظ، پودر هل اضافه کرده و خمیر را ترکیب کنید سپس خمیر ساده را در ظرفی بزیزید و روی آن را سلفون بکشید تا استراحت کند.

شیرینی مناسب شب عید

برای اینکه طعم های مختلفی از این شیرینی مینیاتوری داشته باشید می توانید قسمتی از آن را با پودر هل و پودر پسته ترکیب کنید در تمامی مراحل مواظب باشید تا خمیر روغن ننداز بدین منظور خیلی آرام خمیر را ورز دهید.

 

می توانید بخش دیگر را با پودر بادام پودر هل و زعفران و چند قطره اسانس بادام اضافه کنید و ترکیب کنید و روی آن را بپوشانید.بخش دیگر را می توانید با پودر گردو و هل یا دارچین و زنجبیل مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید این کار یکی کار کاملا سلیقه ای می باشد. بگذارید خمیر هایتان تا حدود یک شبانه روز در آشپز خانه استراحت کنند.بعد از اینکه استراحت خمیر ها به پایان رسید سینی فر را خارج کنید و روی آن را چرب کنید و یا اینکه کاغذ روغنی بیاندازید.شیرینی هایتان را با قالب فرم دهید برای این کار ابتدا باید قالب های مخصوص شیرینی های خشکتان را مانند قالب شیرینی نخودچی آرد پاشی کنید آرد اضافی را بتکانید سپس خمیر را درون قالب ها بریزید و فرم دهید سپس درون سینی بچینید.در ادامه سینی فر را درون فر با دمای 120 درجه سانتی گراد حدود 20 دقیقه قرار دهید سپس به سراغ تزئین شیرینی هل بروید که بدین منظور می توانید از پودر پسته، پودر گردو، پودر نارگیل شکلات آب شده استفاده کنید.بعد از سرد شدن شیرینی ها آن ها را حدود 2 ساعت درون یخچال قرار بدهید تا کاملا فرم بگیرند.
منبع: نمناک
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.