2024/04/19
۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
طرز تهیه آبگوشت بسیار خوشمزه به روش دیزی‌ سراها

طرز تهیه آبگوشت بسیار خوشمزه به روش دیزی‌ سراها

آبگوشت بسیار خوشمزه را با این روش درست کنید

جامعه پویا - آبگوشت یک غذای بسیار مناسب و خوشمزه برای ناهار روزهای تعطیل است. طرز تهیه آبگوشت بسیار خوشمزه را اینجا بخوانید. 

 

مواد لازم برای تهیه آبگوشت

گوشت گوسفندی با استخوان : 500 گرم ( بهتر است گوشت شما 250 گرم باشد و استخوان آن هم 250 گرم )
دنبه (چربی گوسفند) : 50 الی 100 گرم
لوبیا سفید : 1/2 پیمانه
نخود : 1/2 پیمانه
پیاز : 1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی :3 الی 4 عدد
سیب زمینی متوسط :2 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
سیر خام : 3 حبه
چوب دارچین به اندازه یک انگشت : در صورت تمایل
نمک، فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم

بیشتر بخوانید: چطوری تندی غذا را از بین ببریم

 

آبگوشت خوشمزه
دستور پخت آبگوشت


ابتدا گوشت  و دنبه را در قابلمه قرار دهید و اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد. بعد آب آن را خالی کنید. کف روی گوشت در ابتدای جوشیدن گوشت را بدمزه می کند. 
دوباره گوشت را داخل قابلمه قرار دهید ، حبوبات را اضافه کنید و روی آن زردچوبه بریزید. آب اضافه کنید ، آب باید به حدی باشد که روی مواد را بپوشاند. بعد از اینکه جوش آمد شعله را کم کنید ، گوجه ها را پوست کنده و داخل قابلمه قرار دهید. پیاز را هم خرد کنید و به آن اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید تا یک ساعت بجوشد ، بعد از یک ساعت سیر را اضافه کردید دوباره در قابلمه را ببیندید یک دم کنی روی آن بگذارید به مدت سه ساعت آبگوشت را در همان حالت رها کنید. بعد از سه ساعت چوب دارچین و ادویه ها را اضافه کنید . در این قسمت می توانید سیب زمینی را هم پوست کنده و اضافه کنید. نیم ساعت دیگر اجازه دهید در حالت دم مواد با هم بجوشد. حالا آبگوشت شما در حالیکه بسیار لذیذ شده آماده است و می توانید استفاده کنید. 

دستور پخست آبگوشت سنتی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آبگوشت بزباش و نحوه سر آن


نکته 


از گوشت گوسفندی استفاده کنید تا آبگوشت شما خوشمزه شود. می توانید آبگوشت را با گردن گوسفند درست کنید.
نمک را در مرحله آخر اضافه کنید چون نمک باعث سفت شدن گوشت می شود و اگر در ابتدا اضافه کنید گوشت دیرپز می شود. 
دارچین رنگ قهوه ای به آبگوشت شما می دهد بنابراین بهتراست زیاد در آب نجوشد و در مرحله آخر آن را اضافه کنید. 
اگر دوست داشته باشید آبگوشت شما کاملا قرمز شود می توانید در مرحله دوم وقتی که گوجه را اضافه می کنید کمی هم رب گوجه اضافه کنید البته اینکار واجب نیست اما اگر دوست داشته باشید می توانید اینکار را بکنید. 
به جای لیمو امانی می توانید از رب لیمو امانی استفاده کنید. 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.