2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
دستور پخت خورشت ناردون شمالی بسیار خوشمزه و مجلسی

دستور پخت خورشت ناردون شمالی بسیار خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه خورشت ناردونی شمالی بسیار عالی و خوشمزه را اینجا بخوانید

جامعه پویا -خورشت ناردون یک خورشت محلی شمالی و بسیار خوشمزه و خاص است که از جمله غذاهای مجلسی شمال محسوب می شود. 
برای تهیه خورشت ناردون از انار درجه یک و مرغ تازه استفاده کنید. 

طرز تهیه خورشت ناردونی شمالی

بیشتر بخوانید : طرز تهیه چلوگوشت رستورانی بسیار خوشمزه

مواد لازم برای تهیه خورشت ناردون


ران مرغ 3 تکه-حدوداً 600 گرم (سایر قسمت های مرغ، همچنین مرغ کامل قابل استفاده است)
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر تازه 2 حبه
آب انار یک و نیم پیمانه
رب انار 2 قاشق غذاخوری
انار دانه شده نصف پیمانه
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم

 

خورشت ناردونی بسیار خوشمزه
مراحل تهیه خورشت ناردون مرغ


ابتدا مرغ ها را مزه دار یا مرینیت می کنیم برای اینکار تکه های مرغ رو داخل یک ظرف مناسب در دار قرار می دهیم و به اندازه دلخواه از نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه های که دوست دارید همراه با یکی دو قاشق روغن زیتون، به همه جای مرغ مالیده و سپس در یک ظرف در دار بگذارید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از یک ساعت مرغ را از داخل یخچال خارج کرده و سرخ کنید.

 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه شامی ترش خیلی خوشمزه و مجلسی

سپس مرغ را برداشت و پیاز نگینی را داخل روغن ریخته و سرخ کنید. وقتی پیاز طلایی شد سیر را ریز یا رنده کرده و به مواد اضافه کنید. حالا نوبت اضافه کردن رب انار است. رب انار را به مقداری که گفته شد به مواد اضافه کنید . بلافاصله آب انار را هم به مواد اضافه کنید و مرغ را داخل مواد بریزید و در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا روی شعله کم  بپزد. 
وقتی مواد پخت و به روغن افتاد خورشت شما آماده است انار دانه شد را اضافه کرده و هم بزنید. حالا می توانید با پلو نوش جان کنید. 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه خورشت  فسنجان با مرغ بسیار خوشمزه و مجلسی


نکته 


خورشت ناردونه یک خورشت محلی است و در فصل انار پخته می شود. اگر در فصلی دیگر می خواهید این خورشت را بپزید و آب انار ندارید می توانید از آلوبخارا استفاده کنید. 
خورشت ناردون شمالی را باید با ذائقه خود تنظیم کنید اگر ذائقه شما ترش است از رب انار ترش استفاده کنید اگر می خواهید شیرین باشد می توانید به آن کمی هم شکر اضافه کنید. 
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.