2021/06/13
۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ خرداد

طرز تهیه رشته خشکار خوشمزه و مجلسی به سبک گیلانی ها + فیلم

طرز تهیه رشته خشکار گیلانی با دستور پخت به خانه بر می گردیم را اینجا ببینید

جامعه پویا -رشته خشکار گیلانی یک دسر خوشمزه محسوب می شود که در استان گیلان بسیار رایج است . البته در سایر شهرهای شمالی هم مورد استفاده قرار می گیرد.

 


رشته خشکار را می توانید در خانه هم تهیه کنید. 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه "نان شیرمال" بسیار خوشمزه و مجلسی


مواد لازم برای تهیه رشته خشکار

آرد برنج ٢ پ
آرد گندم ١ پ
آب یا شیر ٣ پ
مواد میانی :
دارچین ١ ق غ
جوز هندی ١ ق غ
گردوی آسیاب شده (نیم کوب) ٧٠ گ
شکر ٧٠ گ
مواد لازم برای شهد :
شکر ١ پ
آب ١ پ
گلاب ١/٤ پ
چوب دارچین ١ عدد
زعفران مقدارى

بیشتر بخوانید : طرز تهیه لگیمات خوشمزه و مجلسی به سبک قنادی های بوشهر


طرز تهیه  رشته خشکار

 


مواد میانی که شامل پودر دارچین و جوز هندی و شکر و گردوی نیم کوب شده است ،  را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم
مواد شهد که شامل شکر و آب است را مخلوط می کنیم و گلاب و زعفران را به آن اضافه میکنیم و روی حرارت گذاشته تا کمی غلیظ شودو حرارت را خاموش میکنیم.
برای درست کردن رشته ها آرد برنج را با آرد گندم مخلوط کرده و آب یا شیر را هم اضافه میکنیم به خوبی مخلوط می کنیم  تا یک مایه رقیق که نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد بدست آید. مایه حاصل را از صافی عبور میدهیم داخل بطری مخصوص رشته خوشکار میریزیم.  یک ساعت به مایه حاصل شده استراحت میدهیم و تابه تفلون را روی حرارت ملایم گرم  میکنیم با دستمال خیلی کم کف تفلون را چرب میکنیم . بعد مواد داخل بطری مخصوص را به صورت اریب روی ظرف تفلون می ریزیم. وقتی خودش را گرفت از جداره به راحتی بلند می شود آن را بلند می کنیم و بعد روی دستمال می اندازیم. رشته به دست اماده را دولا می کنیم و از مواد میانی روی رشته می ریزیم و دوباره تا می زنیم. بعد که مواد را ریختیم و رشته را کاملا بستیم آن را در تابه سرخ می کنیم. 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه دونات مغزدار شکلاتی


نکته 


رشته خشکار با چای سرو می شود. 
رشته خشکار یک میان وعده مقوی است اگر فرصت ندارید غذا بخورید می توانید از رشته خشکار استفاده کنید که مواد مغذی را به بدن شما برساند.
 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.