2024/04/26
۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
طرز تهیه میگو پلو رستورانی خوشمزه

طرز تهیه میگو پلو رستورانی خوشمزه

میگو پلو با دستور پخت رستوران های بین المللی و بسیار خوشمزه را اینجا بخوانید

جامعه پویا -میگو پلو رستورانی با میگوپلوهایی که در خانه تهیه می شود کمی متفاوت است اگر دوست دارید یم میگلو پلو با دستور رستورانهای بین المللی بخورید از این دستور غذا استفاده کنید. 

طرز تهیه میگو پلو به سبک رستوران های بین المللی


مواد لازم برای تهیه میگو پلو رستورانی


میگو: یک کیلو
زرشک و کشمش : 200 گرم
پیاز: دو عدد نگینی
سیر : دو حبه له شده 
نمک و فلفل : به میزان لازم

برنج :  سه پیمانه

بیشتر بخوانید : فیلم آشپزی: دستور پخت پلو مکزیکی اصل

 

میگو پلو مجلسی
طرز تهیه میگو پلو رستورانی

دو ساعت میگو‌ ها را  بعد از شستن(پاک شده بود)با نمک وکمی فلفل مخلو ط کنید و داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند و به این ترتیب میگو ها را مزه دار کنید. 


بعد پیاز خرد شده را تفت دهید و دوتا حبه سیر هم له کرده  وبه پیاز اضافه کنید. کمی پیاز تفت خورد میگو ‌را هم افزوده وتفت دهید کمی هم گردو‌خرد شده ونمک وفلفل سیاه و زعفران هم اضافه کنید.  کشمش و زرشک هم جدا تفت دهید . سپس برنج را به روش همیشگی آبکش کنید.  اگر دوست داشتید لابه لای برنج ابکش شده مواد را بریزید ولی می توانید  برنج را جدا  دم گذاشته وموقع سرو غذا مواد را به برنج اضافه کنید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی و مجلسی بسیار عالی و خوشمزه


نکته 


اضافه کردن زرشک و کشمش چندان ضروری نیست و می توانید اصلا از این دو چاشنی استفاده نکنید. 
اگر دوست داشته باشید می توانید رب هم اضافه کنید اما بهتر است با زعفران خالی پخته شود تا عطر خاصی داشته باشد. 
می توانید برنج را جداگانه هم دم کنید و بعد خوراک میگو را اضافه کنید و می توانید همه را با هم دم بگذارید. اگر با هم دم بگذارید غذا خوشمزه تر می شود چون طعم مواد با هم ترکیب می شود. 
اگر دوست داشته باشید می توانید کمی زنجبیل هم اضافه کنید. 
 
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.