2024/04/24
۱۴۰۳ چهارشنبه ۵ ارديبهشت
طرز تهیه بلال آب پز به شکل رستورانی

طرز تهیه بلال آب پز به شکل رستورانی

طرز تهیه بلال آب پز خوشمزه و رستورانی را اینجا بخوانید.

جامعه پویا -بلال آب پز یکی از میان وعده های بسیار خوشمزه‌ است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کرده و یک میان وعده خاص و دل انگیز داشته باشید. 


مواد لازم برای تهیه بلال آب پز

بلال : 2 عدد
شکر: 1 قاشق غذاخوری (فقط برای روش جوشاندن)
کره فاقد نمک: 3 قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم

 

طرز تهیه بلال آب پز
طرز تهیه بلال آب پز


برای تهیه ذرت پخته ابتدا باید ذرتهایی که انتخاب کرده اید را از برگ جدا کنید. وقتی برگ‌های ذرت را جدا کردید آن را با آب سرد به خوبی بشویید. سپس آب را در یک قابلمه بجوشانید و یک قاشق شکر به آن اضافه کنید. هم بزنید تا شکر در آب حل شود. وقتی که آب حسابی جوش آمد ذرت را درسته داخل آب جوش قرار دهید 20 دقیقه بعد دانه‌های ذرت را چک کنید اگر خوب پخته بود آن را از آب بیرون بیاورید. بعد روی آن را با لیسک کاملا کره‌ای کنید. کره به راحتی روی ذرت داغ آب می‌شود. حالا به آن نمک و فلفل اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه میل کنید. 

 


نکته 


برای اینکه ذرت پخته خوشمزه‌ای داشته باشید از بلال جوان استفاده کنید. 
نوک و انتهای بلال را بزنید و بعد داخل آب جوش قرار دهید تا بهتر بپزد.
ذرت پخته را می‌توانید در انواع سالاد استفاده کرده یا به صورت ذرت مکزیکی میل کنید.
می‌توانید مقداری هم آویشن به ذرت پخته اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.
اگر دوست ندارید ذرت طعم شکر بدهد می‌توانید از اضافه کردن شکر خود داری کنید.
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.