جامعه پویا -بورک یک میان وعده بسیار عالی و خاص است که در فرهنگ غذایی مردم ترکیه جایگاه ویژه ای دارد. برای تهیه بورک ترکیه ای لازم نیست کار خاصی بکنید فقط کافی است توصیه هایی که سرآشپزها می گویند را عملی کنید
بورک را می توانید در وعده های غذایی خود بگنجانید و اگر دنبال غذایی سبک هستید تا چاق نشوید می تواند از آن استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه استانبولی پلو بسیار خوشمزه و عالی +دستور پخت ترکیه ای
مواد لازم
خمیر یوفکا: مقدار لازم
سیب زمینی: ۳ عدد
پیاز: ۱ عدد
روغن زیتون: مقداری
پنیر خامه ای: ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور پخت
سیبزمینیها را بپزید، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
سپس سیبزمینیهای پخته را ریز خرد کنید (یا رنده کنید) و به پیاز اضافه کنید. کمی نمک و فلفل بزنید و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.
پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیرها را اضافه و کمی مخلوط کنید.
خمیرها را به نوبت باز کنید و روی خمیرها کمی زرده بمالید سپس مقداری از مخلوط آماده داخل خمیر بریزید. لبه دیگر خمیر را برگردانید و برای اتصال لبههای خمیر کمی زرده تخم مرغ بزنید (زرده تخم مرغ مانند چسب عمل میکند).
کف سینی را چرب کنید سپس خمیرهای آماده را کف قالب بچینید. سینی را درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزید، پس از آماده شدن بورکها را به همراه سس دلخواه سرو کنید.

نکته
اگر دوست دارید در غذا گوشت هم باشد می توانید مرغ یا گوشت را بپزید و با پیاز تفت دهید و به مواد بورک اضافه کنید
بورک یک میان وعده محسوب می شود اگر برای عصرانه مهمان دارید می توانید از بورک برای پذیرایی استفاده کنید
بورک را در مایکروویو هم می توانید بپزید برای اینکار بورک ها را روی دمایی قرار دهید که برای پیتزا تنظیم کرده اید.
بورک میان وعده ای است که با دوغ استفاده می شود. می توانید دوغ را هم کنار غذای خود قرار دهید.