جامعه پویا -خورش خلال را در خانه به سبک رستوران ها تهیه کنید. این غذای خوشمزه را می توانید در همه فصول سال تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه خورش خلال
مقادیر برای ۴ نفر
پیاز : ۲ عدد
مغز ران گوساله: ۴۰۰ گرم
فلفل سیاه و سفید: ۱ قاشق چایی خوری
زرد چوبه: نصف قاشقغذا خوری
نمک: ۱ قاشق چایی خوری
زعفران: ۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه: ۱/۵ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی: ۳ عدد
۲ لیوان آب
زرشک سیاه: ۳ قاشق غذاخوری
زرشک قرمز: ۳ قاشق غذاخوری(برای رنگ و طعم)
خلال بادوم: ۷۰ گرم
طرز تهیه خورش خلال را در فیلم ببینید
خورشت خلال یه خورشت سنتی هست که مخصوص غرب کشورمان است
ابعاد گوشت حبه قندی باشد خیلی بهتره است.
خلال بادام را به مدت ۲ دقیقه با یک قاشق روغن و ۲ قاشق زعفرون تفت بدهید.