2021/07/26
۱۴۰۰ دوشنبه ۴ مرداد
طرز تهیه سالاد سزار رستورانی و خوشمزه+نکاتی که سرآشپزها توصیه می کنند

طرز تهیه سالاد سزار رستورانی و خوشمزه+نکاتی که سرآشپزها توصیه می کنند

سالاد سزار یک سالاد خوشمزه و رژیمی است که طرز تهیه آن فوت و فن خاص خودش را دارد. همه چیز درباره سالاد سزار را اینجا بخوانید.

جامعه پویا -اگر قصد کاهش وزن دارید و نمی خواهید خیلی گرسنگی تحمل کنید یا به یک میان وعده متفاوت فکر می کنید سالاد سزار گزینه بسیار مناسبی است. 
برای تهیه این سالاد خوشمزه و متفاوت لازم نیست زمان زیادی بگذارید کافی است مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید. این سالاد یک میان وعده یا غذای رژیمی عالی است که هم شما را سیر می کند هم مواد مغذی را به بدنتان می رساند. 

 


مواد لازم برای تهیه سالاد سه سزار


کاهو: یک بوته شسته شده
سینه مرغ: ۱ عدد
نان تست یا باگت: سه عدد
روغن زیتون: ۱/۴ فنجان
لیمو ترش تازه: ۱ عدد
گوجه گیلاسی(برای تزیین)


دستور اماده سازی سالاد سزار


ابتدا کاهو را خوب شسته و به اندازه ای که دوست دارید خرد کنید و داخل ظرف بریزید. سپس نان تست را به شکل مربع های کوچک خرد کنید و با روغن زیتون و سیر له شده آن را آغشته و گریل کنید. حالا نوبت مرغ است. سینه مرغ را به صورت ورقه های نازک برش بزیند و آن را با روغن زیتون و سیر له شده آغشته کنید می توانید آن را سرخ کنید و می توانید مرغ را هم گریل کنید. اما باید توجه داشته باشید تکه های مرغ نباید خیلی خشک شود. نان و مرغ آماده شده را روی کاهو بریزید و به سراغ سس سالا بروید. 

 

 

طرز تهیه سالاد سزار

مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار:

تخم مرغ: ۲ عدد
پنیر پارمسان: ۳ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: دو حبه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
تخم مرغ را به مدت 2 تا سه دقیقه روی اجاق بگذارید تا کمی خودش را بگیرد. توجه داشته باشید تخم مرغ نباید بپزد فقط باید کمی حرارت ببیند بعد زرده تخم مرغ را جدا کنید.در یک ظرف مناسب بریزید و سیر له شده، روغن زیتون، پنیر و زرده تخم مرغ‌ها را به مدت ۴ دقیقه هم بزنید. رنگ این مواد باید حالت کرم مایل به سفید باشد. حالا مواد دیگر را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سه دقیقه دیگر باید هم زدن را ادامه دهید. سسی که به دست می آید باید حالت ماست غلیظ یا سس مایونز داشته باشد.  بهتر است با هم زن اینکار را بکنید تا مواد شما یک دست شود. نیم ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید. 
سس را روی سالادی که آماده کردید بریزید و گوجه های گیلاسی را برای تزئین روی آن قرار دهید. سالاد شما آماده است.


نکته


گریل کردن مرغ ممکن است باعث خشکی ان شود حتما باید توجه کنید مدت زمان زیادی مرغ را گریل نکنید.
اگر قصد دارید مرغ را سرخ کنید حتما روی شعله زیاد اینکار با کنید تا آب آن کاملا گرفته نشود. 
برای تزئین از میوه زیتون هم می توانید استفاده کنید. 
 

 

حراج اول ماه اسنپ مارکت
شانی کالا
پوشاک باسلام
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.