2021/02/27
۱۳۹۹ شنبه ۹ اسفند
طرز تهیه ترشی انار و لبو بسیار شیک و خوشمزه+ترفند های کارخانه ای

طرز تهیه ترشی انار و لبو بسیار شیک و خوشمزه+ترفند های کارخانه ای

ترشی انار ولبو یک ترشی بسیار خوشمزه و زیباست. همه چیز درباره ترشی انار و لبو را اینجا بخوانید

جامعه پویا -ترشی انار یک چاشنی بسیار لذیذ و البته مفید است که به راحتی و بدون دردسر با چند نکته موثر می توانید درست کنید واز طعم آن لذت ببرید. 
ترشی انار علاوه بر اینکه خاصیت زیادی دارد سفره شما را رنگی و زیبا می کند.

 

ترشی انار و لبو


مواد لازم


لبو پخته و رنده شده :500 گرم
دانه انار:1 کیلوگرم
سرکه : یک لیوان
پودر گلپر :1 قاشق غذاخوری
پودر گشنیز :2 قاشق غداخوری
سیاه دانه:2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز :1 قاشق چای خوری

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز ترد و عالی و نکات کلیدی که تا به حال نمی دانستید


نمک:به مقدار لازم


ابتدا انارها را خوب بشویید و دانه کنید. حتما باید انارها را بشویید چون میکروب های روی آن وارد ترشی می شود.  بعد از اینکه انار را دانه کردید لبو را بپزید معمولا پخت لبو دو ساعت طول می کشد. داخل لبو شکر یا چیز دیگری نریزید و فقط آن را بپزید. بعد لبو را به شکل دلخواه خرد کنید. حتی می توانید آن را رنده کنید اما بهتر است لبو را رد قطعات کوچک خرد کنید تا طعم آن را هم بچشید.  حالا سرکه و کمی آب انار (به اندازه یک لیوان) با هم مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید فقط لازم است کمی حرارت به آن بدهید. به مدت دو تا سه دقیقه روی اجاق بماند کافی است. بلافاصله لبوها را اضافه کنید. سیاه دانه و پودر گشنیز را به آن اضافه کنید بعد از دو دقیقه دانه های انار را داخل آن بریزید. اجازه دهید 5 دقیقه بجوشد و بعد نمک و فلفل و پودر گلپر را اضافه کنید.
ترشی را بعد از خنک شدن در ظرف بریزید و اجازه دهید یک هفته در یخچال بماند. بعد نوش جان کنید.

 

ترشی انار

بیشتر بخوانید:طرز تهیه خیارشور کارخانه ای و حرفه ای +نکاتی که تا به حال نشنیده اید


نکته


بعد از دانه کردن انار مقداری نمک و گلپر روی آن بریزید و به مدت دو ساعت استراحت بدهید. اینکار باعث می شود دانه های انار نرم شود و طعم خوبی داشته باشد. آبی که از آن به دست می آید را می توانید داخل قابلمه ترشی بریزید.
آب لبو را دور نریزید. چون رنگش زیبایی خاصی به ترشی شما می دهد.


از سیاه دانه غافل نشوید. سیاه دانه به دلیل طبع گرمی که دارد سردی ترشی را می گیرد.
انار خاصیت ضد عفونی کننده دارد بنابراین مصرف آن در پاییز و زمستان بسیار توصیه می شود. ضمن اینکه لبو نیز سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. این دو میوه کنار یکدیگر بسیار مفید است. 


انار و لبو فشار خون را کاهش می دهند نسبت به این نکته توجه داشته باشید. 
سعی کنید از سرکه خانگی برای تهیه ترشی استفاده کنید. سرکه های خانگی ملایم است. 
ترشی اناررا با انواع غذا می توانید میل کنید. اگر فسنجان تهیه کرده اید ترشی انار و لبو را فراموش نکنید. طعم بی نظیری دارد.


 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.