جامعه پویا -بیسکویت نمکی یک میان وعده بسیار مناسب برای بزرگسالان و خوراکی سالم برای بچه هاست.
برای تهیه بیسکویت نمکی مواد خاصی نیاز ندارید و معمولا همه مواد لازم این بیسکویت در خانه ها موجود است.

مواد لازم
کره:250 گرم
روغن : سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ: دوعدد
بیکینگ پودر:دو قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق
آرد: 5 پیمانه
سیاه دانه و کنجد: به میزان لازم

دستور پخت:
250 گرم کره و روغن و دو عدد تخم مرغ را در هم می ریزیم و هم می زنیم. بیکینگ پودر به مقداردو قاشق غذا خوری اضافه می کنیم و یک قاشق نمک را هم اضافه می کنیم سپس هم می زنیم تا مواد تقریبا یک دست شود. سپس سه پیمانه ارد اضافه کرده و هم می زنیم و ورز می دهیم. دوباره یک پیمانه دیگر ارد می ریزیم و ورز می دهیم وقتی هم آمد، نیم پیمانه دیگر ارد را اضافه می کنیم و دوباره ورز می دهیم. وقتی مواد خوب ورز داده شد به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم و سپس مواد را به دایره های کوچک تقسیم می کنیم روی دایره ها را هموار می کنیم. سینی فر را آماده کرده و کاغذ روغنی روی آن قرار می دهیم. سپس روی خمیر قالب زده شده را سوراخ می کنیم سوراخ ها باید زیاد باشد. سیاه دانه و کنجد را روی بیکویست ها می پاشیم. مواد را داخل فر می گذاریم . فر باید روی حرارت 350 فارنهایت باشد. به مدت 25 دقیقه بیسکویت را داخل فر قرار می دهیم. بعد قسمت بالایی فر را روشن می کنیم و به مدت دو دقیقه کنجد و سیاه دانه روی حرارت 400 فارنیهایت قرار می دهیم تا بیسکویت را حرارت ببیند و روی آن هم سرخ شود.
حالا بیسکویت شما آماده است و می توانید سرو کنید.
نکته
این بیسکویت بسیار نرم است و برای افرادی که سن بالایی دارند هم مناسب است.
بیسکویت را می توانید با چای، شیر و قهوه میل کنید
شوری این بیسکویت زیاد نیست و فقط کمی به آن طعم می دهد.
می توانید روی بیسکوییت انواع مربا قرار دهید و میل کنید.
برای تازه ماندن بیسکویت ها بعد از 48 ساعت مابقی را در فریزر قرار دهید.
می توانید به مواد کمی هم زعفران اضافه کنید.