2020/10/22
۱۳۹۹ پنج شنبه ۱ آبان
طرز تهیه بامیه ترکی بسیار لذیذ+دستور پخت شیرینی پزهای ترکیه ای

طرز تهیه بامیه ترکی بسیار لذیذ+دستور پخت شیرینی پزهای ترکیه ای

شیرینی بامیه ای ترکیه ای یک شیرینی بسیار لذیذ و خوشمزه است که به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید. اینجا را بخوانید

جامعه پویا -بامیه یکی از شیرینی های بسیار لذیذ و خوشمزه است که به راحتی می توانید آن را در خانه درست کنید. 
بامیه هم مدل ایرانی درست می شود و هم مدل ترکی که در این مطلب مدل ترکی را به شما آموزش می دهیم. بامیه های ترکی نسبت به بامیه های ایرانی ترد و سبک هستند. 


توجه داشته باشید قبل از اینکه به پخت بامیه اقدام کنید باید شربت ان را آماده کنید.

بامیه ترکیه ای


مواد لازم برای تهیه شربت بامیه


شکر: 360 گرم
آب : 100 میلی لیتر
آب لیمو ترش: یک قاشق غذاخوری

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بورک بسیار خوشمزه و خاص+دستور پخت سرآشپزهای ترکیه



دستور تهیه شربت بامیه


شکر پیمانه شده را و یک و نیم لیوان اب اضافه می کنیم. روی حرارت زیاد قرار می دهیم و شکر که حل شد حرارت را کم می کنیم باید دائم آن را هم بزنیم تا شربتی شفاف و براق داشته باشیم اگر هم نزینم شربت کدر می شود و بامیه را خراب می کند. شکر که در آب حل شد همچنان حل می زنیم تا به جوش بیفتد و دو دقیقه اجازه می دهیم که جوش بخورد یک قاشق غذاخوری اب لیمو ترش می ریزیم. دوباره حرارت را زیاد می کنیم و بعد از به جوش امدن دوباره کم می کنیم. تا زمانی که شربت آماده شود همچنان هم 
می زنیم. بعد از 13 دقیقه غلظت شربت کامل است و قطرات شربت به سختی از روی قاشق جدا می شود این یعنی شربت آماده است. 
شربت را خاموش می کنیم و هم می زنیم و کناری می گذاریم .

 

طرز تهیه بامیه ترکی

 

مواد لازم برای تهیه بامیه


آرد: 120 گرم 
تخم :مرغ 2 عدد
سفیده تخم مرغ: یک عدد
کره : 40 گرم
آب: 200 میلی لیتر
آرد سمولینا: 12 گرم یک قاشق سرخالی
نشاسته ذرت: یک و نیم قاشق غذاخوری
سرکه: یک قاشق مرباخوری
نمک: نوک قاشق غذاخوری
همه مواد باید دمای محیط داشته باشند.


دستور پخت بامیه


آب را داخل تابه می ریزیم و کره را در داخل آن قرار می دهیم. سرکه سیب یک قاشق مراب خوری نمک یک سوم قاشق چای خوری را می ریزیم. شعله اجاق را روشن می کنیم نشاسته را به آرد پیمانه شده اضافه می کنیم باهم ترکیب می کنیم و به آب جوش آمده داخل تابه اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم  برای اینکه مواد  بو نگیرد بهتر است قاشق چوبی باشد. 10 دقیقه روی حرارت کم خامی آرد را می گیریم.

 

مدام باید هم بزنیم و خمیر را کاملا ورز دهیم. خمیر را داخل ظرفی می ریزیم و با دست خمیر را باز می کنیم تا داغی داخلش از آن خارج شود و نباید به خمیر داغ تخم مرغ اضافه کنیم چون می پزد وانیل را اضافه می کنیم به  خمیر ولرم اولین تخم مرغ را اضافه می کنیم با کمک هم زن کاملا ان را داخل خمیر می زنیم سپس تخم مرغ دوم و یک قاشق سمولینا اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم. خمیر را یکجا جمع می کنیم و سفیده تخم مرغ را اضافه می کنیم و بعد هم می زنیم و بعد با هم زن دستی هم می زنیم با هم زدن زیاد رطوبت خمیر کم می شود اما نباید تخم مرغ اضافه کنید چون شیرازه آن از بین می رود. هرچند خمیر سنگین است اما همچنان هم بزنید. 


ماسوره یا قالب را انتخاب می کنیم. هر قالبی که شما بخواهید می توانید استفاده کنید.خمیر را داخل قیف می ریزیم و کاملا خمیر را داخل قیف می ریزیم و هوای داخل آن را می گیریم . بعد قالب را روی قیف قرار می دهیم. به اندازه ای که می خواهیم خمیر را از قیف خارج کرده و با قیچی چرب می بریم و داخل تابه ای که قبلا در آن روغن ریخته ایم قرار می دهیم. توجه داشته باشید روغن نباید از قبل داغ شده باشد و روغن حتما باید سرد باشد. فاصله خمیر های قالب خورده باید زیاد باشد چون  پف می کند و اگر فاصله کم باشد جای بامیه ها تنگ می شود. 


بعد تابه را روی حرارت کم قرار می دهیم. 15 دقیقه بعد به خمیر سر بزنید لازم نیست که دست به بامیه ها بزنید. بعد از گذشت زمان با چنگال بامیه ها را زیر و رو کنید. اجازه دهید که خوب بپزذ. بعد از نیم ساعت طلایی شدن آن را می بینید .بامیه های کاملا طرد شده و به راحتی متوجه می شوید باید آن را بردارید. بعد بلافاصله آن را داخل شربت بریزید. دوتا 4 دقیقه آن را داخل شربت قرار دهید. 

نکته:

بهتر است بامیه را خوب سرخ کنید تا بامیه ها همچنان براق باشند. 
برای رنگ بامیه که حسابی سرخ شود نباید شکر استفاده کنید.فقط با ترکیبی که گفته شد خمیر را درست کنید.
اگر شربت سرد نباشد بامیه ها خمیر می شود و بعد از چند روز خراب می شود. 
بعد از اینکه بامیه ها سرخ و شربتی شد اجازه دهید کاملا سرد شود و بعد ان را سرو کنید
از قرار دادن بامیه ها قبل از سرد شدن در داخل یخچال خودداری کنید چون ان را خمیر می کند. بامیه باید با دمای محیط سرد شود.
 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.