2020/10/22
۱۳۹۹ پنج شنبه ۱ آبان
طرز تهیه سوپ مرغ رستورانی و مجلسی+فوت و فن های سرآشپز ها

طرز تهیه سوپ مرغ رستورانی و مجلسی+فوت و فن های سرآشپز ها

سوپ مرغ یک پیش غذای عالی است که معمولا در رستوران ها سرو می شود برای اینکه سوپ مرغ مجلسی و رستورانی بپزید این مطلب را بخوانید

جامعه پویا -سوپ مرغ یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که به عنوان پیش غذا استفاده می شود و در فصل پاییز و زمستان برای سرماخوردگی و گرم نگه داشتن بدن بسیار مناسب است. 


برای تهیه سوپ مرغ رستورانی باید کارهایی را بکنید که سرآشپزها در رستوران ها انجام می دهند و سوپ مرغی را سرو کنید که همه انگشت به دهان بمانند.

 

سوپ مرغ
مواد لازم

مرغ:    نصف سینه مرغ تقریبا 250 گرم
هویج:    2 عدد متوسط
پیاز:    2 عدد متوسط
سیب زمینی:    یک عدد
سبزی جعفری:    50 گرم
قارچ:    300 گرم
گوجه:    3 عدد متوسط
رب:    2 قاشق برای خوش رنگ کردن
سیر:    1 عدد
فلفل:    به مقدار لازم
نمک:    به مقدار لازم

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ شیر عالی و رستورانی و نکاتی که سرآشپزها بلد هستند


طرز تهیه سوپ مرغ


ابتدایک  پیاز را نگینی کرده و کمی تفت بدهید. برای تفت دادن پیاز یک قاشق غذاخوری بیشتر روغن نریزید. سپس  به پیاز کمی نمک اضافه کنید و به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید بعد مرغ را به آن اضافه کنید و مرغ را هم کمی تفت دهید سیر را اضافه کنید و بعد روی آن کمی آب بریزید و بگذارید تا خوب بجوشد. مرغ باید کاملا پخته شود. بعد از اینکه مرغ را پختید ان را گوشه ای  قرار دهید تا سرد شود. مرغ را ریش ریش کنید . آب مرغ را دور نریزید یک بخش مهم از سوپ شماست. 

 

طرز تهیه سوپ مرغ
حالا نوبت به سایر مواد می رسد. داخل  قابلمه به اندازه یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و یک پیاز دیگر که مانده است را نگینی کنید و داخل  قابلمه بریزید. کمی تفت بدهید بعد قارچ را که ریز خرد کرده اید اضافه کنید و تفت بدهید. توجه داشته باشید هیچ کدام از مواد را سرخ نکنید و فقط تفت بدهید. در این مرحله رب را اضافه کنید  و تفت بدهید. بعد ادویه جان بجز فلفل را اضافه کنید و تفت بدهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش رشته پاییزی  مجلسی و عالی +نکات مهمی که سرآشپزها می گویند

حالا نوبت مرغ است مرغ را هم تفت بدهید. دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و سیب زمینی نگینی شده را هم به مواد اضافه کنید. اجازه دهید تا خوب به جوش بیاید. وقتی جوشید نوبت اضافه کردن آب مرغ است. آب مرغ را روی ان بریزید و زیر اجاق را کم کنید تا با آرامش کامل مواد شما بجوشید. 10 دقیقه مانده به خاموش کردن سوپ و زمانی که سوپ به طور کامل قوام آمد جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید. برای اینکه سبزی خاصیت خود را از دست ندهد بهتر است که خوب نجشود وحالت نیم پز داشته باشد مخصوص جعفری که عطری دل انگیزهم دارد.


نکته


آب لیمو را هنگام سرو می توانید به غذا اضافه کنید. هیچ وقت آبلیمو را هنگام پخت به غذا اضافه نکنید چون طعم غذا را تلخ می کند.
می توانید به این سوپ ورمیشل هم اضافه کنید و از طعم خاص آن لذت ببرید. ورمیشل را یک ربع قبل از اینکه اجاق را خاموش کنید اضافه کنید. چون زود می پزد
می توانید در مرحله پخت مرغ زرد چوبه هم اضافه کنید اینکار باعث می شود سوپ شما خوش رنگ تر شود. 
سوپ را آبکی نکنید. اجازه دهید مواد آنقدر با هم بجوشد که قوام پیدا کند. قوام سوپ بسیار مهم است. 
برای تزئین می توانید کمی زرشک تفت داده شده روی ان اضافه کنید


 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.