2021/09/26
۱۴۰۰ يکشنبه ۴ مهر
دیباچه
طرز تهیه

طرز تهیه "مربای ریواس خانگی" بسیار خوشمزه+ نکاتی که سرآشپزها توصیه می‌کنند

مربای ریواس یک مربای بسیار خوشمزه و خاص است که به راحتی می‌توانید در خانه بپزید و از آن استفاده کنید. طرز تهیه مربای ریواس خانگی بسیار خوشمزه را اینجا بخوانید.

جامعه پویا -ریواس یک گیاه بسیار پرخاصیت و خوشمزه‌است که می‌توان به شکل‌های مختلف از آن استفاده کرد. 


ریواس گیاهی است که برای درمان التهاب ، تقویت قلب و عروق و رفع افسردگی استفاده می‌شود. 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای گلابی + نکاتی که فقط حرفه ای ها بلدند

مربای ریواس یکی از اشکال استفاده از گیاه پرخاصیت ریواس است. تهیه مربای ریواس بسیار آسان است اما حتما باید بدانید که چطور آن را قوام بیاورید.

مربای ریواس


مواد لازم:


ریواس پاک شده 500 گرم
شکر 500 گرم
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
پودر هل 1/2 قاشق غذاخوری

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت مربای سیب عالی و مجلسی +نکاتی که تا به حال نمی‌دانستید

طرز تهیه مربای ریواس :

ابتدا ریواس ها را به خوبی پاک کرده و در اندازه های یکسان به صورت حبه ای خرد می کنیم و به خوبی شسته و کنار می گذاریم.
یک قابلمه مناسب را انتخاب می کنیم  بهتر است قابلمه لعابی باشد ، ریواس های خرد شده و شکر را به صورت لایه لایه درون آن می ریزم و به مدت 24 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا به خوبی آب بیاندازد. هرچه ریواس ها زمان بیشتری بماند بهتر آب می‌اندازد و در قوام آمدن آن بسیار موثر است. 24 ساعت زمان میانه است می‌توانید تا 48 ساعت هم ریواس را در یخچال قرار دهید. بعد از گذشت زمان مورد نظر قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید و اجازه دهید بجوشد و سپس شعله را کم کنید تا قوام پیدا کند . کش امدن  شیره یکی از راههای مشخص شدن قوام مربا است. البته این کش امدن به این معنا نیست که مانند شکلات کش بیایید. شیره مربای شما نباید مثل آب بریزید. باید کمی سفت‌باشد. از قاشق به ارامی بچکد. وقتی مربا قوام پیدا کرد آبلیمو و پودر هل را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید و کنار بگذارید تا مربا سرد شود.
مربا را درون ظروف شیشه ای مناسب ریخته و در آن را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.  

طرز تهیه مربای ریواس خوشمزه

 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه مربای هویج مجلسی و شیک و نکاتی که آشپزهای حرفه ای می دانند
 

نکته

اضافه کردن گل محمدی، دارچین، هل و هر نوع عطردهنده طبیعی کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. عطر این مواد می‌تواند مربای شما را خوشمزه‌تر کند. با توجه به اینکه ریواس قرمز رنگ است و مربای ان هم به قرمزی می‌زند می‌توانید پسته و بادام هم به آن اضافه کنید تا زیبایی اش دو چندان شود. 
برای مربا سعی کنید حتما از ریواس تازه استفاده کنید. 

 

حراج اول ماه اسنپ مارکت
پوشاک باسلام
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.