2021/06/16
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۶ خرداد
طرز تهیه

طرز تهیه "کیک نارنگی بدون فر " بسیار خوشمزه+ دستور پخت شیرینی‌پزها

کیک نارنگی یک کیک بسیار خوشمزه و لذیذ است که می‌توانید به راحتی ان را در خانه تهیه کنید. طرز تهیه کیک نارنگی را اینجا بخوانید

جامعه پویا - کیک نارنگی یک کیک پاییزی بسیار خوشمزه‌است که علاوه بر ویتامین های بسیار زیادی که دارد می‌تواند برای یک مهمانی عصرانه بسیار لذت بخش باشد. 

کیک نارنگی را به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید. 

 

کیک نارنگی خانگی

مواد لازم 

آب نارنگی :یک لیوان 
آرد: دو لیوان 
پودر بادام :50 گرم
شکر :130 گرم
تخم مرغ :3 عدد
بیکینگ پودر :1/2 ق چ خ سرپر
روغن مایع : یک لیوان

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک در قابلمه یا "کیک بدون فر"


طرز تهیه 


ابتدا بیکینگ و آرد را با هم مخلوط می کنیم و سه بار الک می کنیم تا بافت آن کالا باز شود. بعد شکر و سفیده تخم مرغ را کامل هم می زنیم بهتراست با هم زن اینکار را بکنید که کاملا پف کند. بعد آن را به آرد و بیکیکینگک پودر اضافه کنید و دوباره هم بزنید زرده تخم مرغ را با آب نارنگی مخلوط کنید و حسابی هم بزنید. پودر بادام را هم به آن اضافه کنید و روغن را هم روی آن بریزید حالا همه مواد را با هم مخلوط کنید. وقتی مواد حسابی با هم مخلوط و یک دست شد وقت قرار دادن در قابلمه است. یک قابلمه بردارید و  کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. مواد را روی کاغذ روغنی بریزید. روی آن را یک دست کنید و بعد در قابلمه را ببندید و اجازه دهید 40 دقیقه روی حرارت کم اجاق حالتی که برنج را دم می گذارید، قابلمه روی اجاق باشد. 

طرز تهیه کیک نارنگی بدون فر


بعد از 40 دقیقه کیک شما اماده شده است. می توانید آن را در یک ظرف سرو کنید و برای تزئین روی ان از برش های نارنگی استفاده کنید. 
اگر از تابه رژیمی دو طرف استفاده کنید هر دو طرف کیک را می توانید سرخ کنید. البته روی کیک شما نیاز به پختن ندارد و اگر ده دقیقه آن را روی اجاق بگذارید را رنگ بگیرد کافی است. اگر هم اینکار را نکردید اشکالی ندارد چون روی کیک را به راحتی می توانید تزئین کنید. 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک بدون شیر در خانه

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک سیب خانگی با دارچین و گردو و هل
 


نکته


بهتر است از نارنگی شیرین استفاده کنید تا کیک شما شیرین شود. اگر کیک ملس دوست دارید از نارنگی ترش استفاده کنید. روی کیک را با عسل تزئین مقداری پسته و بادام و گردو روی ان بریزید و آن را سرو کنید. 
بهتراست از کاغذ روغنی استفاده کنید چون کیک شما آب نارنگی دارد زود می سوزد. 
اگر خواستید از خود نارنگی استفاده کنید می توانید پوست آن را بکنید و در غذا ساز ان را به پوره تبدیل کنید و به جای یک لیوان آب نارنگی یک لیوان پوره نارنگی به مواد اضافه کنید. 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.