2021/03/03
۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ اسفند
طرز تهیه

طرز تهیه "ترشی بادمجان کبابی" بسیار لذیذ و خوشمزه + مدل کارخانه ای

طرز تهیه ترشی کبابی فوری و آسان را اینجا بخوانید

جامعه پویا -ترشی بادمجان کبابی، یک ترشی بسیار خوشمزه  و پرمصرف است. اگر از جمله کسانی هستید که ترشی های پاییزی را از دست نمی دهید ترشی بادمجان کبابی را پیشنهاد می کنیم.
تهیه ترشی بادمجان کبابی بسیار آسان است. فقط باید کمی حوصله کنید و برای پایان دادن به کار چندان عجله نداشته باشید. 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی انار و لبو بسیار شیک و خوشمزه+ترفند های کارخانه ای

مواد لازم

گل کلم :یک عدد کوچک
هویج :یک عدد بزرگ
فلفل سبز تند :دو تا سه عدد
بادمجان کبابی :شش عدد
سرکه:دو تا سه لیوان
ادویه ترشی :به میزان لازم
سیر رنده شده:4 الی 5 حبه

ترشی بادمجان کبابی


نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم


ابتدا مواد را به طور دقیق و و تمیز بشویید و کنار بگذارید تا آب ان برود. سپس بادمجان ها را کبابی کنید. شیوه کبابی کردن بادمجان بسیار مهم است بوی دود و کبابی کردن بسیار در طعم این ترشی موثر است بنابراین باید با دقت بادمجانها را کبابی کنید تا نسوزد اما خیلی خوب بوی کبابی شدن ان باقی بماند. بعد از کباب کردن بادمجان آن را ساطوری کنید و کناری قرار دهید بعد گل کلم و هویج را خیلی ریز خرد کنید. می توانید آن را چرخ کنید یا در غذاساز خیلی ریز خرد کنید.  فلفل سبز تند را هم کاملا ریز کنید. مانند سایر مواد بعد همه مواد را با هم مخلوط کنید.  و سیر رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ترشی را به ان اضافه کنید و دوباره هم بزنید و در گوشه ای قرار دهید. 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شورگل کلم بسیار خوشمزه و مجلسی+نکاتی که در کارخانه‌ها رعایت می کنند


بعد از چند دقیقه مواد را داخل شیشه بریزید و روی ان را با سرکه بپوشانید. مواد به طور کامل باید زیرسرکه باشد و سرکه کاملا آن را بپوشاند. بعد از اینکه مواد و سرکه را در شیشه پر کردید ،ان را به مدت دو هفته در جایی تاریک و خنک قرار دهید و بعد میل کنید. 

بیشتر بخوانید:طرز تهیه ترشی به بسیار خوشمزه و مجلسی +نکاتی که آشپزها بلدند


نکته

 


بهتر است از سرکه خانگی برای ترشی استفاده کنید چون تندی این سرکه بسیار کم است
اگر دوست ندارید ترشی شما خیلی تند شود می توانید فلفل که در آخر به ترشی اضافه می کنید را حذف کنید
سیر رنده شده بسیار در طعم ترشی موثر است اما اگر سیر زیادی استفاده کنید بوی ترشی دودی را محو می کند بنابراین سیر زیادی به کار نبرید
سعی کنید از بادمجانی که قلمی است و تخم زیادی ندارد استفاده کنید. 

می توانید از انواع سبزی معطر به صورت کاملا ریز شده در ترشی استفاده کنید. این به سلیقه شما بستگی دارد
 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.