2021/01/22
۱۳۹۹ جمعه ۳ بهمن
طرز تهیه مربای پوست پرتقال مجلسی و خاص+ نکات کلیدی که سرآشپزها بلد هستند

طرز تهیه مربای پوست پرتقال مجلسی و خاص+ نکات کلیدی که سرآشپزها بلد هستند

مربای پوست پرتقال یک مربای بسیار خوشمزه و خاص است که می توانید به راحتی در خانه آن را تهیه کنید. برای مربای پوست پرتقال مجلسی اینجا را بخوانید

جامعه پویا -مربای پوست پرتقال یک مربای بسیار خوشمزه و خوش عطر است و زیباست که هر میزی را رنگین و بسیار زیبا و خاص می کند. 
جالب است بدانید طرز تهیه مربای پوست پرتقال بسیار راحت است و می توانید در خانه هم ان را تهیه کنید. برای تهیه مربای پوست پرتقال برعکس سایر مرباها که به اندازه میوه شکر لازم داریم برای این مربا دوبرابر باید شکر استفاده کنید.این کلیدی ترین نکته مربای پوست پرتقال است.

بیشتر بخوانید:طرز تهیه "مربای موز" عالی و بسیار خوشمزه و مجلسی

 


مواد لازم


پوست پرتقال بدون سفیدی: 200 گرم
شکر: 500 گرم
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
گردو، پسته، خلال بادام: به مقدار لازم

بیشتر بخوانید: دستور پخت مربای سیب عالی و مجلسی +نکاتی که تا به حال نمی‌دانستید

 

مربای پوست پرتقال

دستور تهیه


ابتدا پوست پرتقال که نازک کنده شده و سفیدی ندارد را به صورت خلالی خرد کنید. سپس آن را داخل آب جوش بریزید و به مدت 15 دقیقه بجوشانید و آب را دور بریزید. سه بار اینکار را بکنید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود. سپس آب و شکر را روی اجاق بگذارید تا شیره درست شود وقتی شکر آب شد و قوام امد پوست پرتقال آماده شده را داخل ان بریزید تا بجوشد معمولا 20 دقیقه طول می کشد تا مربا خوب قوام بیاید. سپس آبلمیو را اضافه کنید تا پرتقال شما قوام بیاید. بعد خلال بادم و گردو را بریزید تا ده دقیقه بجوشد و در آخر هم تکه های پسته را اضافه کنید. 
زیر اجاق را خاموش کنید و منتظر شوید تا مربا به صورت آرام سرد شود. 
مربا را در شیشه های خشک بریزید و در آن را محکم ببندید تا هوا نگیرد. مربا را در یخچال نگهداری کنید. 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای گلابی + نکاتی که فقط حرفه ای ها بلدند


نکته


با این روش می توانید مربای پوست لیمو هم درست کنید
می توانید هربار که پرتقال استفاده می کنید پوست آن را بدون سفیدی خلال کنید و نگهدارید تا زمانی که پوست ها به اندازه ای شود که بخواهید مربا درست کنید. پوست ها را می توانید خشک کنید و نگهداری و نگران خرابی ان نباشید.
استفاده از انواع آجیل کاملا سلیقه ای است و می توانید اگر دوست نداشتید استفاده نکنید.  می توانید از هل هم استفاده کنید از انجایی که پرتقال خودش عطر زیادی دارد استفاده از هل ضروری نیست و درصورتی که دوست داشته باشید می توانید از آن استفاده کنید. 
 

 

شب اول هجده سالگی
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.