2021/01/22
۱۳۹۹ جمعه ۳ بهمن
طرز تهیه

طرز تهیه "خورش به" اصفهانی بسیار عالی و مجلسی+ نکات خاصی که مادربزرگ ها بلد هستند

خورش به در اصفهان و شیراز طرفداران زیادی دارد و غذای سنتی این دو شهر محسوب می شود. طرز تهیه خورش به بسیار عالی را اینجا بخوانید

جامعه پویا -در فصل پاییز و فراوانی به ، خورش بسیار خوشمزه و خاص به را از دست ندهید . حتما طعم این خورش عالی را بچشید. 
طرز تهیه خورش به چندان سخت نیست اما برای اینکه بتوانید یک خورش به اصفهانی بسیار عالی درست کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه "چلوگوشت درباری" مجلسی و بسیار خوشمزه در خانه+نکاتی که سرآشپزها بلد هستند

مواد لازم


گوشت گوسفندی 400 گرم
پیاز متوسط یک عدد
به  300 گرم
آلو خورشتی 10  الی 12 عدد 
شکر یک قاشق غذاخوری
آبلیمو یک قاشق غذاخوری 
رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده  یک دوم پیمانه
روغن به مقدار لازم
 نمک ، فلفل  , پودر سیر و دارچین به میزان دلخواه

طرز تهیه خورشت به

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش قورمه سبزی مجلسی و خوشمزه با مرغ

دستور پخت


ابتدا گوشت ها را خرد کنید و بشویید و گوشه ای قرار دهید. بعد پیاز را نگینی خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید. به اندازه یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و اجازه دهید پیاز تفت بخورد. سپس گوشت را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. در قابلمه را بگذارید تا گوشت و پیاز کمی حرارت ببینند و بوی گوشت گرفته شود. بعد از چند دقیقه مقداری آب به ان اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد. همینطور که گوشت درحال پخت است رب را در کمی روغن تفت بدهید و بعد آلو را هم اضافه کنید و تفت بدهید. چند تکه چوب دارچین را هم اضافه کنید و بعد داخل گوشتی که درحال جوشیدن است بریزید. 

 


وقتی گوشت حالت نیم پز شد. به را که از قبل پوست کنده و خرد کرده اید تفت کوچکی بدهید و به خورش اضافه کنید. بعد دیگر کاری به خورش نداشته باشید اجازه دهید روی حرارت کم بجوشد. در 5 دقیقه آخر نمک و فلفل و پودر سیر و زعفران را به آن اضافه کنید.را به آن اضافه کنید. 
این خورش کمی ملس است اگر خورش شیرین دوست دارید شکر به ان اضافه کنید.  جا افتادن خورش را خیلی راحت متوجه می شوید. خورش کاملا لعاب دار می شود. 

خورش به دونفره

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته تبریزی مجلسی و راههایی برای اینکه کوفته وا نرود


نکته


خورش به را می توانید با نان هم استفاده کنید
خورش به غذای سنتی اصفهانی و بسیار لذیذ است
اگر آلوخورشی شما سفت بود یکی دو ساعت قبل آن را خیس کنید.
می توانید هنگام تفت دادن گوشت به آن زردچوبه اضافه کنید غذا خوش رنگ و خوشمزه می شود. 

به جای گوشت از مرغ هم می توانید استفاده کنید. برای اینکار سینه مرغ را قورمه ای کنید و مانند گوشت تفت دهید و بجوشانید. البته با مرغ باید حتما به را هم زمان بریزید چون مرغ زود می پزد.
با خلال بادام می توانید خورش را تزئین کنید.
 

 

شب اول هجده سالگی
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.