2021/06/19
۱۴۰۰ شنبه ۲۹ خرداد
طرز تهیه

طرز تهیه "ترشی بادمجان شکم پر" بسیار لذیذ+ترفند سرآشپزهای رستورانهای محلی

ترشی بادمجان شکم پر یک چاشنی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که با چند ترفند عالی می توانید آن را در خانه تهیه کنید. همه چیز درباره ترشی بادمجان را اینجا بخوانید

جامعه پویا - ترشی بادمجان شکم پر یک چاشنی بسیار لذیذ و خوشمزه پاییزی است که در تمام طول سال می توانید از آن استفاده کنید. 

برای تهیه ترشی بادمجان شکم گر بسیار خوشمزه به روش کارخانه ای کافی است چند نکته کوچک را رعایت کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی به بسیار خوشمزه و مجلسی +نکاتی که آشپزها بلدند

طرز تهیه  ترشی بادمجان شکم پر

مواد لازم

 

بادمجان متوسط : 1 کیلوگرم 
سرکه : به مقدار لازم
سیر: 250 گرم
هویچ :200 گرم
سبزی ترشی :نعناع و ترخون و..   به مقدار لازم
فلفل سبز : 50 گرم
فلفل سیاه،نمک، آویش: به میزان لازم

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی انار و لبو بسیار شیک و خوشمزه+ترفند های کارخانه ای

ادویه ترشی بادمجان شکم پر
دستور تهیه 


ابتدا بادمجان ها را خوب بشویید و اب آن را بگیرید. بعد سر بادمجان و قسمت برگ ان را تمیز کنید. از وسط برشی به بادمجان بدهید. برش  کمی عمیق باشد که مواد داخل ان هم برش بخورد. سپس سرکه را داخل قابلمه بریزید و بادمجان را داخل آن قرار دهید و بجوشانید. به مدت یک ربع باید بادمجان ها بجوشد. 
در این مدت همه موادی که برای پر کردن داخل ترشی درنظر گرفته اید را به صورت نگینی خرد کنید. باید اندازه مواد یکسان باشد فقط سبزی را کاملا ریز کنید. 
مواد را با فلفل سیاه، نمک و آویش آغشته کنید. بعد بادمجان را از داخل سرکه خارج کنید و در گوشه ای قرار دهید. مواد داخل آن حالت نمی پز دارد. به مقدار کمی مواد را خارج کنید و مواد داخل ترشی را در آن بریزید. 
گوشت های اخرج شده از بادمجان را هم در سرکه بریزید. بعد بادمجان را دانه دانه در ظرفی بچینید و سرکه را روی ان بریزید. 
بعد از دو هفته  ترسی بادمجان شکم پر شما اماده است. 

 

ترشی بادمجان شکم پر تبریزی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه " ترشی مخلوط" بسیار خوشمزه+ فوت و فن سرآشپزها


نکته


میزان نمک و فلفل ترشی کاملا به شما و سلیقه شما بستگی دارد توجه داشته باشید به طور کلی ترشی کم نمک بسیار مفیدتر است. 
ترشی بادمجان فشار خون را به شدت کاهش می دهد پس موقع مصرف به این نکته توجه داشته باشید. 
مخلفات داخل ترشی به سلیقه شما بستگی دارد می توانید  سبزیجات دیگر هم اضافه کنید. به شرطی که با هم همخوانی داشته باشد. 
حتما از سرکه خانگی استفاده کنید سرکه کارخانه ای طعم تند و تیزی دارد. 

از تمبر هندی به عنوان طعم دهنده بسیار عالی می توانید برای ترشی بادمجان شکم پر استفاده کنید. 

از بادمجان دلمه ای برای ترشی بادمجان شکم پر استفاده نکنید چون طعم خوبی نخواهد داشت. 

از بادمجان کشیده و متوسط به سمت قلمی برای ترشی بادمجان استفاده کنید. 

بعد از جوشاندن در سکه حتما آب آن را بگیرید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.