جامعه پویا -گل نسترن گیاهی است بسیار پرخاصیت که در پیشگیریهای انواع بیماری بسیار مفید است.
گل نسترن را میتوان به صورت دمنوش استفاده کرد. اما نحوه دیگر استفاده از گل نسترن، مربای آن است.
برای تهیه مربای گل نسترن باید کمی صبور باشید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای لبو مجلسی و بسیار خوشمزه و با دستور پخت سرآشپزها

مواد لازم
میوه گل نسترن: یک کیلو
شکر: 750 گرم
آب لیمو: دو قاشق غذاخوری
گلاب: یک فنجان
آب :به میزان لازم
پارچه تیترون تمیز و ضد عفونی شده :یک متر
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای پوست پرتقال مجلسی و خاص+ نکات کلیدی که سرآشپزها بلد هستند
دستور پخت
ابتدا میوههای گل نسترن را جدا کنید و بشویید.
سپس میوه ها را در آب در قابلمه بریزید و بجوشانید. وقتی آب جوشید شلعه را کم کنید. احتمالا در حین جوشیدن آب کف می کند کفها را حتما جدا کنید. نزدیک به 45 دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز است تا میوهها خوب بپزد. بعد که میوهها به خوبی پخت آنها را از آب جدا کنید و در ظرفی قرار دهید. سپس پارچه تیترون تمیز و ضد عفونی شده را به شکل کیشه گره بزنید و آبی که از پخت میوه نسترن باقی مانده را داخل آن بریزید. یک قابلمه زیر آن قرار دهید تا آب از مواد و ضایعاتی که در آن است جدا شود. بهتر است مانند ماست کیسه ای پارچه را از جایی آویزان کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه "مربای موز" عالی و بسیار خوشمزه و مجلسی
وقتی آب کاملا جدا شد. شکر را در قابلمه و در همان آب بریزید و بجوشانید این مایع باید آنقدر بجوشد تا قوام بیاید. بعد که قوام آمد میوه ها را به آن اضافه کنید. اجازه دهید یک ربع بجوشد و سپس گلاب را به ان اضافه کنید. وقتی مربا خوب قوام آمد. شعله را خاموش کنید و بعد آبلیمو را به مربا اضافه کنید. حالا مربای شما آماده است.

نکته
گل نسرتن یک گیاه بسیار عالی برای پیشگیری از سرطان و کاهش قند خون است
می توانید از شیره این مربا برای شربت هم استفاده کنید
مربا را در ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهدارید.
صبح بهترین زمان مصرف این مربای پرخاصیت است.