2021/04/16
۱۴۰۰ جمعه ۲۷ فروردين
طرز تهیه

طرز تهیه "مسقطی انار" مجلسی مخصوص شب یلدا+نکات شیرینی پزهای حرفه ای

مسقطی انار یک شیرینی بسیار خوشمزه و لذیذ برای شب یلداست. طرز تهیه مسقطی انار مجلسی و بسیار حرفه ای را اینجا بخوانید

جامعه پویا - مسقطی انار یک شیرینی بسیار خوشمزه و مخصوص شب یلداست. این شیرینی سنتی و فوق العاده را میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. 

برای تهیه مسقطی انار چند نکته بسیار ریز و مهم را حتما باید رعایت کنید تا مسقطی که تهیه می کنید حتما مثل مسقطی شیرینی پزی ها شود. 

مسقطی انار

مواد لازم

 آب انار:حدود 4 لیوان
شکر:2 لیوان
نشاسته مرغوب :حدود 7 تا 8 قاشق غذاخوری
گلاب :نصف لیوان
کره :3 قاشق غذاخوری

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان خامه ای بدون فر بسیار خوشمزه و مجلسی ، مخصوص شب یلدا


دستور تهیه


ابتدا نشاسته را داخل قابلمه بریزید شعله را روشن و کم کنید. نصف لیوان آب انار به نشاسته اضافه کنید و هم بزنید. هر چند دقیقه یکبار نصف لیوان دیگر آب انار اضافه کنید. مدام هم بزنید و اجازه ندهید که لحظه ای مواد به حال خود بماند. بعد که نشاسته کاملا حل شد شکر را اضافه کنید و همچنان هم بزنید. انقدر اینکار را بکنید تا مواد یکدست شده و قوام بیاید. آب انار تبخیر می شود اصلا نگران نباشید . طعم گرفتم مسقطی دقیقا به همین دلیل است. وقتی مواد قوام آمد گلاب را اضافه کنید و کره را هم داخل مواد بریزید. همچنان هم بزنید و اصلا از هم زدن خسته نشوید. وقتی کره آب شد و مواد کاملا جا افتاد. قالبی را آماده کنید و کف و اطراف آن را کاملا چرب کنید. مواد را داخل ان بریزید و در یخچال قرار دهید. 
وقتی مواد کاملا خود را گرفت و سفت شد از یخچال خارج کنید و به شکلی که دوست دارید برش بزنید. 

طرز تهیه مسقطی انار


نکته


می توانید برای تزئین روی مسقطی انار گردو، پست و یا نارگیل بریزید. 
قبل از اینکه مواد را در قالب بریزید حتما به نوع برشی که می خواهید بزنید فکر کنید تا بعد از خارج کردن از قالب دچار مشکل نشوید.
به جای انار از آب هر میوه ای می توانید استفاده کنید و مسقطی همان میوه را درست کنید. اما حتما باید از آب میوه طبیعی و بدون پالپ استفاده کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.