2021/06/22
۱۴۰۰ سه شنبه ۱ تير

طرز تهیه "پلو مرغ ترکی " بسیار خوشمزه و مجلسی + دستور سرآشپزهای حرفه ای

پلو مرغ ترکی یک غذای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که دستور تهیه آن به سبک سرآشپزها را اینجا بخوانید

جامعه پویا - پلو مرغ ترکی یک غذای مجلسی و بسیار خوشمزه است که می توانید آن را به سبک رستورانها به راحتی در خانه تهیه کنید. 
برای تهیه پلو مرغ ترکی حتما باید ترکیب مواد و میزان آن را رعایت کنید. 

 


مواد لازم:


برنج چهار پیمانه
سینه مرغ یک عدد
نخود پخته شده دو پیمانه
کره دو ق س
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع دو ق س
جعفری  مقداری برای تزیین
پیاز یک عدد
سیر دو حبه
هویج یک عدد

بیشتر ببینید: طرز تهیه نان تن ماهی؛ غذای بسیار خوشمزه و جدید با دستورپخت سرآشپز+فیلم

روش تهیه:


برنج رابه مدت بیست دقیقه در آب گرم خیس می کنیم ،کره و روغن را داخل آن بریزید و صبر کنید تا کره ذوب شود.
وقتی کره آب شد، برنج خیس خورده را داخل ظرف می ریزیم و هم می زنیم  تا برنج کاملا به روغن و کره آغشته شود.
حال وقت اضافه کردن آب است و سپس نخود پخته شده را اضافه می کنیم و پس از کشیدن آب برنج‌، اجازه می دهیم پلو دم بکشد . سپس مرغ را همراه سیر پیاز و هویج داخل آب همراه نمک و فلفل پخته سپس ریش ریش می کنیم و روی پلو می ریزیم سپس در ظرف سرو کشیده با جعفری تزیین می کنیم .
 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.