2021/06/14
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ خرداد
طرز تهیه مربای انجیر مجلسی و خاص+نکاتی که فقط حرفه ای ها می دانند

طرز تهیه مربای انجیر مجلسی و خاص+نکاتی که فقط حرفه ای ها می دانند

مربای انجیر، از انواع دسرها محسوب می شود و مربایی است که در مرداد ماه ان را تهیه می کنند و می توان در طول سال استفاده کرد. طرز تهیه مربای انجیر مجلسی و خاص را اینجا بخوانید

جامعه پویامربای انجیر یکی از خوشمزه ترین مرباهایی است که در فصل تابستان می توان تهیه کرد و در سایر فصل ها نیز از آن استفاده کرد. طعم ترش و شیرین این مربای خاص طعم دوست داشتنی را بخصوص برای وعده صبحانه ایجاد می کند.

برای تهیه مربای انجیر مرداد ماه زمان مناسبی است. توجه داشته باشید برای اینکه مربایی داشته باشید که انجیر ها در آن شفاف و زیبا شود حتما باید از انجیر سبز یا زرد استفاده کنید.

 

مربای انجیر

مواد لازم

انجیر سبز:1 کیلو

شکر :280 گرم

هل :  دو عدد

چوب دارچین :1 عدد( به اندازه یک انگشت)

آب جوشیده :  یک سوم پیمانه

عصاره وانیل :یک هشتم  قاشق چایخوری

آبلیمو:یک قاشق غذا خوری(آبلیمو را تازه بگیرید و از آب لیموی کارخانه ای استفاده نکنید)

زعفران دم کرده : یک چهارم قاشق غذا خوری

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت و مربای گل محمدی ،مجلسی و خاص

طرز تهیه مربای انجیر

طرز تهیه

برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای متوسط و به یک اندازه استفاده کنید که نه زیاد نرم و نه کاملا کال باشد. بهترین روش برای انتخاب انجیری که مناسب مربا است این است که انجیر را در دست بگیرید و کمی فشار دهید اگر آنقدر سفت بود که نمی شد آن را به راحتی باز کرد یا اگر آنقدر نرم بود که با قرار دادن لای دو انگشت له می شد پس باید بدانید این انجیر مناسب نیست. انجیر باید سفت اما در حال رسیدن باشد.

انجیر ها را خوب بشویید و دم آن را انقدر کوتاه نکنید که پوستش باز بشود فقط چوب ان را جدا کنید و از محخل رستن انجیر آن را کوتاه نکنید. . انجیر شسته را کاملا خشک کنید.

در یک ظرف لعابی تمام شکر را در لابه لای انجیر ها بریزید و یک نصف روز در یخچال قرار دهید تا شکر به طور کامل به خورد  انجیرها برود

بعد از اینکه انجیر ها با شکر درهم حل شدند آن را روی حرارت متوسط به مدت 15 دقیقه بجوشانید تا کاملا پخته شود   روی مربا کف می بندد کف ها را با کف گیر یا قاشق جمع کنید و توجه داشته باشید شعله نباید انقدر زیاد باشد که شیره سر برود.

 

بیشتر بخوانید: چند نکته مهم که در پخت مربا باید بدانید

ده دقیقه که  از جوشیدن گذشت کم کم شهد مربا به سمت شفاف شدن می رود. وقتی شهد کاملا شفاف شد  دارچین و هل را اضافه کنید. البته لازم نیست ان را بسایید. به همان شکل درسته به داخل ظرف بی اندازید.

سپس یک سوم پیمانه آب جوشیده شده را داخل مربای انجیر بریزید و اجازه میدهیم 15 دقیقه دیگر هم همچنان روی حرارت متوسط بجوشد.

در مراحل آخر پخت آبلیمو و عصاره وانیل را به همراه زعفران دم کرده به مربا اضافه کنید و میگذاریم 5 دقیقه به همراه بقیه مواد بجوشند. در نهایت هل و چوب دارچین را جدا کنید.

 

دستور پخت مربای انجیر

توصیه ها

اجازه دهید مربا کاملا خنک شود و بعد ان را داخل ظرف قرار دهید. ظرف شیشه ای برای مربا انتخاب کنید و داخل آن کاملا خشک و بدون آب باشد. قبل از بستن در یک تکه پارچه زیر در قرار دهید و بعد در را ببندید تا اصلا هوا نگیرد. مرباها را در جای خنک و تاریک قرار دهید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.