2021/06/25
۱۴۰۰ جمعه ۴ تير
طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ بسیار خوشمزه و مجلسی + دستور پخت سرآشپزها

طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ بسیار خوشمزه و مجلسی + دستور پخت سرآشپزها

کباب تابه ای دو رنگ یک غذای بسیار شیک و مجلسی است که به جای خرید از رستوران خیلی راحت در خانه آن را تهیه کنید.دستور پخت کباب تابه ای دورنگ را اینجا بخوانید.

جامعه پویا - کباب دو رنگ یک غذای بسیار خوشمزه و مجلسی است که می توانید در مهمانی ها به عنوان غذای اصلی و کلاسیک ارائه دهید. 

تهیه کباب دو رنگ تابه ای را به راحتی در خانه انجام دهید اما حتما ترکیب آن را رعایت کنید تا کباب شما دچار وارفتگی یا سفتی زیاد نشود. 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی و رستورانی

 

کباب تابه ای دورنگ

مواد لازم 

 

گوشت چرخ کرده :نیم کیلو
مرغ چرخ کرده :نیم کیلو
پیاز : 2 عدد متوسط
سماق : یک ق چ 
زعفران : به مقدار لازم
نمک فلفل : به مقدار لازم

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب تابه مرغ نرم و مجلسی+نکاتی که سرآشپزهای حرفه ای می گویند

 

کباب تابه ای دورنگ
دستور تهیه کباب دورنگ 


گوشت و مرغ را در دو ظرف جداگانه بریزید و برای هرکدام هم یک پیاز رنده شده که آب آن را گرفته‌اید اضافه کنید و خوب ورز دهید. زعفران و نمک و فلفل اضافه کنید. بهتر است به طور مساوی این مواد را تقسیم کنید و خوب ورز دهید. باید خیلی خوب این مواد را ورز دهید و تا یک دست شود و خوب به خورد هم برود. 

بیشتر بخوانید: چطور کباب کوبیده به سیخ بزنیم که نریزد

وقتی که خیلی خوب ورز داده شد یک کیسه روی آن بکشید و در یخچال قرار دهید تا به مدت دو ساعت استراحت کند. 
حالا نوبت طبخ آن است. یک تابه دو طرفه آماده کنید. تابه‌های دو طرفه معمولا نچسب هستند و همین مساله باعث می‌شود تا کباب شما به خوبی بپزد. 


تابه را روی اجاق بگذارید تا گرم شود. کف تابه را با کره چرب کنید و لایه به لایه مواد را داخل آن پهن کنید. می‌توانید به صورت نواری یک لایه مرغ در تابه پهن کنید و شعله را کم کنید تا کباب خوب بپزد و سرخ شود. بعد از اینکه یک طرف کباب سرخ شد می توانید طرف دوم را آماده کنید. برای اینکار ابتدا کباب را به مدلی که دوست دارید برش بزنید . بعد تابه را برگردانید تا طرف دوم خوب سرخ شود. 

 

حالا کباب دو رنگ شما آماده است. می توانید آن را با نان سرو کنید و برای اینکار ریحان، ماست نعناع و گوجه کباب شده کنار غذا ارائه دهید اگر قصد دارید با پلو این غذا را سرو کنید حتما کنار ان گوجه کبابی قرار دهید تا غذای شما خیلی خشک نباشد. 

 

نکته

حتما آب پیاز را بگیرید تا کباب ترد شود و طعم ان خوب و خوشمزه باشد

اگر به هر دلیلی مایه ای که درست کردید شل شد مقدار کمی آرد سیب زمینی به آن اضافه کنید. 

می توانید کباب را بعد از سرخ شدن کامل برش بزنید . پیشنهاد می شود اگر در برش زدن مهارت ندارید بعد از اینکه کباب آماده شد آن را برش بزنید. 

کباب را لابه لای پلو سرو کنید اینکار باعث می شود طعم پلو و کباب مخلوط شود و رایحه خوشی بشنوید. 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.