جامعه پویا- سیرابی غذای بدبو اما لذیذی است که بوی بد آن برخی را از خوردن ان منصرف می کند اما خواص زیاد این غذای لذیذ ارزش تحمل بوی بدن آنر ا دارد.
برای اینکه بتوانید بوی بد سیرابی را بگیرید راههایی وجود دارد که به شما آموزش داده می شود.
ابتدا روش پخت سیرابی را باید بدانید
بیشتر بخوانید: دستور پخت کله پاچه خوشمزه، با نکاتی که در کله پزهای حرفه ای می دانند

مواد لازم
پیاز بزرگ: ۲ عدد
سیرابی و شیردان گوسفند: ۱ دست
سیر: ۲ حبه
قلم گوسفندی یا گوشت آبگوشتی: مقداری
نمک و فلفل و دارچین: به میزان لازم
دانه هل: 10 عدد

راههای کم کردن بوی سیرابی
مهمترین نکته این است که سیرابی پاک شده بخرید. وقتی سیرابی پاک و تمیز شده را به خانه آوردید باز هم ان را بشویید. بعد به مدت سه ساعت مقابل آفتاب در فضای باز قرار دهید. سپس موقع پخت به آن چوب دارچین و هل بزنید و ان را خارج از محیط خانه ،مثلا در تراس یا حیاط خلوت،یا پشت بام با گاز پیک نیک بپزید. در تمام مدتی که سیرابی در حال پخت است ، در خانه عود روشن کنید. اگر عود ندارید چندبار اسفند دود کنید. اما از همه این مسایل مهمتر تمیز شستن سیرابی است اگر سیرابی کاملا تمیز شسته شود قطعا تا 80 درصد بوی ان گرفته می شود. می توانید در سه ساعتی که سیرابی را مقابل آفتاب قرار می دهید آن را در لیمو و یا نارنج بخوابانید و با این کار مابقی بوی سیرابی هم کاملا گرفته می شود.
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. سیرابی پاک شده بخرید و همانطور که در بالا گفته شد دوباره آن را تمیز کرده و بوی آن را بگیرید.
۲. برای تهیه سیرابی پیشنهاد میکنیم از زودپز استفاده کنید تا به بهترین شکل ممکن پخته شود.
۳. سیرابی، آب، فلفل، پیاز، سیر و گوشت آبگوشتی یا قلم را داخل زودپز بریزید و ۲ ساعت اجازه دهید تا کامل بپزد.

۴. پس از پخت نمک و دارچین را به آن اضافه کنید. (اضافهکردن نمک از اول پخت باعث سفت شدن سیرابی میشود)
۵. گوشت آبگوشتی و قلم به سیرابی قوام میدهد و طعم آن را بسیار لذیذ میکند.