2021/04/16
۱۴۰۰ جمعه ۲۷ فروردين
طرز تهیه مربای به بسیار خوشرنگ و مجلسی + دستور پخت سرآشپزهای رستوران

طرز تهیه مربای به بسیار خوشرنگ و مجلسی + دستور پخت سرآشپزهای رستوران

مربای به یک مربای بسیار خوشمزه و مجلسی است که با این دستور پخت می توانید خیلی مجلسی و خوشمزه آن را تهیه کنید. اینجا را بخوانید.

جامعه پویا - مربای به یک مربای کاربردی و بسیار خوشمزه است که به راحتی می توانید آن را تهیه و در خانه استفاده کنید.
تهیه مربای به خوش عطر و رنگ ترفندهایی دارد که در اینجا به شما آموزش داده می شود. 

 مواد لازم برای مربای به:

به: یک کیلو
شکر: یک کیلو
دانه به: به مقدار لازم
پودر هل: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم
آبلیمو: یک قاشق سوپ‌خوری
وانیل: یک هشتم قاشق چای‌خوری

مربای به


طرز تهیه و دستور پخت مربای به:

 یک قابلمه لعابی درنظر بگیرید . ابتدا به‌ها را به ابعاد دلخواه خرد کنید و قسمت سفت وسط آن را به همراه تخم‌ها خارج کنید. می توانید به را قالب بزنید و به شکل های مختلف به را طراحی کنید تا مربا زیباتر شود.  
 به‌ خرد شده را داخل قابلمه بریزید و به اندازه ای که آب روی آن را بپوشاند آب بریزید  و تقریبا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا به‌ها کمی نرم شوند. سپس شکر و هل را به به اضافه کنید . 


بعد از یک ساعت دانه‌های به را به مربا اضافه می‌کنیم. این دانه‌ها در طی پخت مربا لعاب می‌دهند و مربا بعد از پخت حالت ژله‌ای و مارمالادی به خودش می‌گیرد . با شعله کم حدوداً ۴ الی ۵ ساعت زمان پخت درنظربگیرید تا مربا قرمز رنگ شود و شهد آن قوام پیدا کند. حالا آبلیمو را اضافه کرده و اجازه چند قل  بخورد. سپس شعله را خاموش کرده و صبر کنید تا مربا خنک شود. وقتی خنک شد وانیل را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید حالا مربای شما آماده است.


نکته 


مربای به را حتما در ظرف لعابدار بپزید چون باعث می شود خوب قوام بیاید
در مربا به مقداری که گفته شد آب لیمو بریزید تا کپک نزند. 
عطر به بسیار خوشایند است بنابراین بجز هل و وانیل چیز دیگری اضافه نکنید چون مخلوط شدن عطرهای مختلف عطر به را محدود می کند
مربا را در ظروف شیشه ای بریزید تا کپک نزند. 
مربا را در جای تاریک و خنک نگهداری کنید. 

اگر به مربای به دارچین بزنید یا بیش از اندازه روی اجاق بماند به سمت قهوه ای و سیاه شدن می رود.
این مربا مناسب برای صبحانه های کلاسیک است
 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.