2021/06/15
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۵ خرداد
طرز تهیه مربای گلابی + نکاتی که فقط حرفه ای ها بلدند

طرز تهیه مربای گلابی + نکاتی که فقط حرفه ای ها بلدند

مربای گلابی به دلیل خواص زیادو خوشمزگی بسیار مورد استقبال است. برای تهیه مربای گلابی و نکاتی که فقط حرفه ای ها بلد هستند این مطلب را بخوانید

جامعه پویا - گلابی  میوه ای است که اواخر تابستان و اوایل پاییز می آید. این میوه  که سرشار از ویتامین های C ، E ،کلسیم، منیزیم و آهن است برای بدن منفعت بسیار زیادی دارد. به همین دلیل هم توصیه می شود مربا و کمپوت آن را تهیه و نگهداری کنید. 

 

 

طرز تهیه مربای گلابی

بیشتر بخوانید: چند نکته مهم که در پخت مربا باید بدانید

 

 

مواد لازم  

 

شکر:1 کیلو
گلابی تازه:1 کیلو
آب:  به مقدار لازم
پوست لیمو رنده شده :به مقدار لازم
زعفران آب شده: دو قاشق غذا خوری
سرکه: به میزان لازم

هل و گلاب : براساس سلیقه

 

 

دستور پخت مربای گلابی

طرزتهیه مربای خوش طعم گلابی:


ابتدا گلابی ها را پوست گرفته و خرد کنید برای اینکه گلابی ها سیاه نشود و همچنان رنگ سفید خود را داشته باشد آن را داخل سرکه بریزید. 

در ظرف مناسبی شکر و آب را بریزید تا بجوشد وقتی  به جوش امد گلابی ها را به آن اضافه کنید و شعله را کم کنید. مربای شما باید آنقدر بجوشد که   شهد آن غلیظ شود و رنگ آن تغییر کند. حالا نوبت پوست رنده شده لیمو است. آن را اضافه کنید. برای موادی که گفته شد یک پوست رنده شده کافی است. اجازه دهید همراه گلابی کمی بجوشد و قوام بیاید. معمولا 10 دقیقه برای جوشیدن کافی است. باید پوست نرم شود با دندان هم می توانید امتحان کنید. حالا نوبت اضافه کردن هل و گلاب است.
در اخر وقتی که خواستید اجاق را خاموش کنید دو قاشق زعفران به آن اضافه کنید. بوی زعفران هم مربای شما را خوش عطر می کند و هم طعم خاصی به آن می دهد. 

 

 

بیشتربخوانید: طرز تهیه مربای انجیر مجلسی و خاص+نکاتی که فقط حرفه ای ها می دانند

رنگ گلابی باید  قرمز شود. این مربا بسیار خوش طعم است.

بعد از اینکه مربا خنک شد آن را در ظرف های شیشه ای دربسته  که کاملا خشک است نگهداری کنید و در یخچال قرار دهید.

 

چطور مربای گلابی بپزیم
نکته 

 


برای مربا سعی کنید گلابی هایی را انتخاب کنید که خیلی رسیده نباشند و سالم و بدون لک باشند.

می توانید گلابی را پوست بکنید اما آن را خرد نکنید و درسته بپزید اما برای اینکار حتما باید چوب سر گلابی باقی بماند و گلابی ها را درست و صاف در شهد قرار دهید.  گلابی ها باید یک اندازه و ریز باشد. 
برای شفاف شدن شربت حتما از شکر تمیز و سفید استفاده کنید. اگر شکر تمیز نیست یا از خاک قند استفاده کردید شهد را بدون گلابی درست کنید  حتما آن را از صافی عبور دهید. باز هم اگر شفاف نبود به مربای در حال پخت یک سفیده تخم مرغ اضافه کنید.
 می توانید گلابی را قبل از اضافه کردن به شهد از قبل بپرید تا نرم و لطیف شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت و مربای گل محمدی ،مجلسی و خاص


شربت مربا را تست کنید و مقداری از آن را داخل ظرفی بریزید و با قاشق روی آن بکشید تا روی آن خطی ایجاد شود. در این صورت قوام مربا شما کافیست.
اگر شربت مربا به اندازه لازم قوام نیاید باعث کپک زدن مربا خواهد شد.

مربای گلابی


اگر گلابی استفاده شده در مربا خیلی شیرین است، میتوانید مقداری از شکر را کم کنید.
همیشه صبر کنید تا مربا کاملا خنک شود و بعد آن را داخل شیشه ها بریزید.
پوست لیمو را فراموش نکنید ،پوست لیمو باعث می شود که مربای شما کپک نزدند. اگر پوست لیمو نداشتید آب لیمو اضافه کنید.
بهترین قابلمه برای مربای  گلابی قابلمه لعابیست .
مربای گلابی جزو مربا و کمپوت میباشد

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.