2021/06/15
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۵ خرداد
طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه و خاص+نکاتی که آشپزهای حرفه ای توصیه می کنند

طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه و خاص+نکاتی که آشپزهای حرفه ای توصیه می کنند

کوکوی سیب زمینی یک غذای خاص و خوشمزه است که خیلی سریع آماده می شود. برای خوشمزه و خاص شدن آن نکاتی که در مطلب آمده را رعایت کنید.

جامعه پویا - کوکوی سیب زمینی یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که به راحتی می توان ان را آماده کرد. این غذا را می توانید در زمان هایی که وقت کمی برای تهیه غذا دارید یا نمی خواهید غذایی با پلو درست کنید آماده کنید.

 

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

 

 
مواد لازم

 


سیب زمینی پخته و رنده شده :2 عدد
سیب زمینی خام و رنده شده : 2 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
نمک، فلفل، دارچین، آویشن: به مقدار لازم
آرد گندم: دو قاشق غذا خوری
سبزی معطر : به مقدار نیاز

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه و خاص به روش ساندویچی ها


طرز تهیه

 


ابتدا سیب زمینی رنده شده را که از قبلا آماده کرده و اجازه داده اید که خنک شود با سیب زمینی خام رنده شده که آبش را هم گرفته اید خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شود. بعد ادویه جات و آرد و سبزی معطر خرد شده را به ان اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید. حالا نوبت اضافه کردن تخم مرغ  هاست. تخم مرغ را دانه به دانه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد شما صاف و یک دست شود. 

 

 

چه کنیم کوکوی سیب زمینی ترک نخورد
تابه را روی اجاق بگذارید و به مقدار کافی در ان روغن بریزید. وقتی روغن به خوبی گرم شد ، کوکو را در قالبی که دوست دارید اماده کنید و در روغن قرار دهید. ابتدای سرخ شدن اجاق را زیاد کنید بعد از یک دقیقه زیر شعله اجاق را کم کنید. اینکار باعث می شود کوکوی شما به تابه نچسبد. 
 موادی که آماده کرده اید را می توانید به شکل دیگر هم طبخ کنید. نان فرانسوی را حلقه حلقه کنید. قطر حلقه ها نباید بیش از سه سانتی متر باشد. خمیر داخل آن را خالی کنید. حلقه ها را روی شعله کم در تابه داغ شده و رغن ریخته شده قرار دهید و بعد مایه کوکو را داخل  حلقه ها بریزید. یک طرف ان که سرخ شد برگردانید و طرف دیگر را سرخ کنید. روی حرارت کم اینکار را انجام دهید تا مواد داخل حلقه ها خوب بپزید. به این نوع کوکو، کوکو سیب زمینی فانتزی هم می گویند. این کوکو بسیار لذید است و به عنوان پیش غذا هم می توانید از آن استفاده کنید. 

 

 

 

غذا با نان

نکته

 


اصفهانی ها به این غذا کوکو قندی می گویند و روی آن شهد می ریزند .

خیلی وقت ها کوکو پس از پخت ترک برمی دارد و در هنگام جابجا کردن می شکند. علت این اتفاق مقدار کم تخم مرغ است اما باید مراقب باشید بیش از اندازه هم تخم مرغ استفاده نکنید زیرا در این صورت، بافت کوکو از میان می رود و شکل اسفنجی و کف آلود پیدا می کند.

خیلی ها به کوکو سیب زمینی، پیاز خام می زنند. پیشنهاد می کنم در هنگام افزودن این سبزی، آب آن را بگیرید زیرا باعث شل شدن کوکو و از بین رفتن بافت منسجم آن می شود. به علاوه، در مصرف پیاز نیز زیاده روی نکنید زیرا باعث وارفتن کوکو می شود.

اگر مایه کوکو بر اثر افزودن تخم مرغ ها یا پیاز شل شد، بهتر است به آن کمی آرد سیب زمینی اضافه کنید تا قوام لازم را پیدا کند.

استفاده از بیکینگ پودر کار شما را برای هم آوردن کوکو راحت می کند اما به دلیل اینکه برای سلامت بدن خوب نیست ما به شما توصیه نمی کنیم. برای پف کردن کوکو می توانید تخم مرغ آن را بیشتر کنید و حسابی هم بزنید.


 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.