جامعه پویا -دلمه برگ مو یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است . این غذای پر زحمت را می توانید با چند ترفند ساده به راحتی تهیه کنید.
مهمترین نکته پیچیدن دلمه است که در فیلم به شما آموزش داده می شود.

مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو
برگ مو: به مقدار لازم
گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم
برنج: یک پیمانه
سبزی دلمه (گشنیز، جعفری، نعنا و ترخون): ۳۰۰ گرم
پیاز: دو عدد
لپه: یک پیمانه
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم برای چاشنی دلمه
آب: یک پیمانه
سرکه: نصف پیمانه
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار کم

دستور پخت دلمه برگ مو
ابتدا لپه و برنج را داخل ظرفی ریخته و نمی پز کنید.
بعد یک تابه انتخاب کنید ،پیاز را نگینی کرده و داخل تابه بریزید و خوب سرخ کنید. سپس گوشت چرخ کرده را داخل تابه بریزید و هم بزنید. گوشت را به خوبی تفت بدهید. سبزی دلمه که خرد کرده این را به مواد اضافه کنید و نمک بزنید و بعد زیر تابه را خاموش کنید. حالا مواد داخل تابه را با برنج و لپه نیم پز مخلوط کنید. توجه داشته باشید که مواد به خوبی هم بخورد و مخلوط شود.
حالا نوبت پیچیدن برگ هاست. برگ ها باید کاملا سالم باشد. برگ را وسط یک ظرف پهن کنید مقداری از مواد را وسط برگ بریزید دو طرف ان را ببندید و لول کنید.
همه برگ ها را به همین شیوه لول کنید . حالا نوبت چاشنی دلمه است. آب ، سرکه یا آبلیمو و شکر و نمک را با هم مخلوط کنید این مخلوط باید حسابی در هم حل شود در آخر مایع به دست آمده را روی دلمه ها بریزید تا طعم بگیرد.
نکته
اگر برگ ها تازه است چند دقیقه ای آن را بجوشانید تا نرم شود.
سعی کنید از برگ های بسیار بزرگ استفاده نکنید برگ های ریز طراوت و نازکی خاصی دارند.
دلمه غذایی است که در کنار غذای اصلی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و لذیذ است.