2021/04/16
۱۴۰۰ جمعه ۲۷ فروردين
طرز تهیه لواشک هلو نرم و عالی  +نکاتی که تا به حال نشنیده اید

طرز تهیه لواشک هلو نرم و عالی +نکاتی که تا به حال نشنیده اید

لواشک هلو یک تنقلات بسیار لذیذ و مفید است که بچه ها هم آن را دوست دارند. طرز تهیه لواشک هلوی عالی و خاص را اینجا بخوانید

جامعه پویا - لواشک هلو یک خوراکی بسیار مفید و در دسته تنقلات است. از این لواشک در زمستان به عنوان تنقلاتی سالم که ویتامین های زیادی بر بدن شما می رساند می توانید استفاده کنید. 

 

مواد لازم

هلوی شسته و پوست کنده به مقدار دلخواه

نمک یک قاشق غذاخوری برای هر کیلو هلو

آلو در صور ت دلخواه

 

لواشک هلو

طرز تهیه

ابتدا هلوهای رسیده را که برای لواشک انتخاب کرده اید خوب بشویید. وقتی آب آن رفت هلوها را پوست بکنید و از هسته جدا کنید. بعد هلو‌های آماده شده را در آب جوش بریزید و هم بزنید. هولها آنقدر باید بجوشد که کاملا له شود هر 5 دقیقه یکبار هم بزنید تا هلوها خیلی خوب حالت پوره به خود بگیرد.وقتی آب کم شد و هلوها هم خوب پخت. با گوشت کوب آن را بکوبید و له کنید.

 

 

طرز تهیه لواشک هلو

بعد پوره به دست آمده را از یک صافی فلزی رد کنید. 
علت اینکه حتما باید از صافی رد کنید این است که با اینکار مواد زائد را می گیرید و در واقع لواشکی که تهیه می کنید یک دست و صاف می‌شود. 
یک سلیفون نسبتا کلفت روی زمین یا سینی پهن کنید. پوره که از صافی رد کرده‌اید را روی سلیفون بریزید.

 

بهتر است لواشک را در نور مستقیم آفتاب قرار ندهید چرا که بسیار خشک می‌شود. اگر قصد دارید حتما لواشک را جلوی آفتاب خشک کنید بیشتر از 24 ساعت آن را جلوی آفتاب نگذارید. اگر کاملا خشک نشده بود نگران نشوید، لواشک را به یک محیط سربسته منتقل کنید یا اینکه روی لواشک یک پارچه یا سلیفون دیگر بکشید تا همه آب آن از بین نرود. 

 

 

لواشک هلو
نکته


می‌توانید به هلوها، شلیل هم اضافه کنید. طعم بهتری به لواشک خود می‌دهید
اگر لواشک هلو به نظر شما شیرین است کمی آلو با آن مخلوط کنید.


موقع پوره کرده به لواشک نمک اضافه کنید اما نمک نباید زیاد باشد فقط کمی به آن طعم بدهید.
لواشک‌ها را در جایی خنک نگهداری کنید. این خوراکی برای زمستان بسیار مفید است و جای خوراکی‌های صنعتی غیرمفید را می گیرید.


از لواشک برای طعم دادن به مرغ آب پز می‌توانید استفاده کنید. حتی برای کوفته هم می‌توانید  استفاده کنید و از طعم آن لذت ببرید. 

قطر پوره روی سلیفون نباید خیلی کم یا خیلی زیاد باشد. نیم میلی متر قطری مناسب برای این کار است

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.