2020/10/21
۱۳۹۹ چهارشنبه ۳۰ مهر
طرز تهیه ترامیسو خانگی و بسیار خوشمزه+نکاتی که فقط سرآشپزها می دانند

طرز تهیه ترامیسو خانگی و بسیار خوشمزه+نکاتی که فقط سرآشپزها می دانند

ترامیسو یک دسر بسیار عالی و خوشمزه است که خیلی زود می توانید آن را آماده کنید. دو روش بسیار خاص و فوری دسر ترامیسو را اینجا بخوانید

جامعه پویا -ترامیسو یک دسر بسیار ساده و راحت است که می توانید با سرعت زیاد و زمان خیلی کم آن را در خانه تهیه کنید. 
این دسر می تواند یک عصرانه فوق العاده برای مهمانی های عصرانه شما باشد. یا اینکه بعد از شام سبک آن را میل کنید


مواد لازم 

بیسکویت تیرامیسو : به اندازه ظرف دسر
شکر : ۱ استکان
وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ : ۳ عدد
شیر : ۳ لیوان
آرد : ۱ استکان

دستور تهیه ترامیسوی خانگی

بیشتر بخوانید: دسر محلبی چیست و طرز تهیه آن چگونه است


طرز تهیه


ابتدا نیمی از شیری که درنظر گرفته اید را با شکر روی حرارت کم اجاق بگذارید و مدام هم بزنید تا شیر و شکر در هم حل و گرم شوند. وقتی از حل شدن مخلوط خود اطمینان حاصل کردید. آن را کنار بگذارید زرده تخم مرغ را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید زرده باید کاملا هم خورده باشد بعد مابقی شیر را به زرده اضافه کنید و همچنان هم بزنید. 
وقتی مخلوط شما آماده شد، آرد و وانیل الک شده را به زرده تخم مرغ اضافه کنید اینکار را به آرامی انجام دهید .وقتی مخلوط شما آماده شد آن را به شیر و شکر اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکسان شود. حالا ترامیسو را در شیر یا قهوه قرار دهید اجازه دهید تا کمی نرم شود و بعد در ظرف بچینید و مایه آماده شده را به آن اضافه کنید و لایه به لایه اینکار را انجام دهید تا ظرف شما پر شود. سپس ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا دو ساعت بماند و بعد نوش جان کنید.

ترامیوسی خانگی


روش دوم


مواد لازم


پنیر خامه ای: یک بسته
خامه: 200 گرم
پودر قند: سه قاشق غذاخوری
وانیل: یک چهار قاشق
قهوه دم شده: یک فنجان

دسر ترامیسو


طرز تهیه

در روش دوم تهیه ترامیسو می توانید به جای شیر و زرده تخم مرغ از پنیر خامه ای، خامه و 
پودر قند استفاده کنید. ابتدا پنیر خامه ای را با هم زن بزنید. بعد خامه و پودر قند را هم بزنید و یک دست کنید حالاوانیل را به آن اضافه کنید و مواد را با هم دوباره مخلوط کنید و نیم ساعت در فریزر بگذارید. بعد از نیم ساعت ترامیسو را داخل جعبه خارج کنید و در شیر یا قهوه قرار دهید تا نرم شود بعد یک ردیف ترامیسو و یک ردیف مایع را در ظرف قرار دهید در آخر می توانید پودر قهوه یا شکلات به آن اضافه کنید.

روش تهیه ترامیسو


نکته

به جای بیکویت ترامیسو می توانید از بیسکویت پتی بور استفاده کنید.
حتما دسر را در یخچال قرار دهید تا مواد به خورد هم برود و حسابی خوشمزه شود.
می توانید از طعم دهنده ها مانند آب پرتقال هم استفاده کنید اما به خاطر داشته باشید بیسکویت ها را در قهوه قرار ندهید و فقط در شیر قرار دهید
می توانید از آب میوه به جای شیر یا قهوه استفاده کنید.
دسر را به اندازه درست کنید تا نماند چرا که مواد داخل آن ممکن است خیلی زود فاسد شود.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.