2021/09/17
۱۴۰۰ جمعه ۲۶ شهريور
دسر موچی چیست + طرز تهیه

دسر موچی چیست + طرز تهیه

همه فوت و فن های درست کردن دسر موچی را یاد بگیرید.

جامعه پویا -موچی یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ژاپنی است که به کشورهای دیگر هم راه یافته است. طرز تهیه آن را در ادامه به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:

مواد لازم برای دسر موچی


آرد برنج سفید: ۱ لیوان
آب: دو سوم لیوان
نمک دریایی یا نمک ساده: نصف قاشق چایخوری
شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری
توت فرنگی: ۲۰۰ گرم
پودر نشاسته: نصف لیوان

طرز تهیه دسر ژاپنی موچی را بخوانید

موچی را چطور درست می کنند

۱. برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط کرده و ۲ بار الک می‌کنیم.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاسترد خانگی بسیار خوشمزه و مجلسی


۲. سپس دو سوم لیوان آب را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

۳. سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یه دقیقه در ماکرویو قرار می‌دهیم، پس از یک دقیقه مواد را خارج کرده هم بزنید و دوباره برای مدت ۱ دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید.

۴. بهتر است این مراحل را ۳ بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم شود.

۵. بر روی تخته‌ای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز میدهیم.

۶. سپس خمیر را به ۶ یا ۷ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید.

۷. سپس یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی می‌پیچیم.

۸. کیک برنجی‌ها را برای ۱ تا ۲ ساعت قبل از سرو در پخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.
 

 

پوشاک باسلام
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.