2021/04/16
۱۴۰۰ جمعه ۲۷ فروردين
طرز تهیه کباب تابه مرغ نرم و مجلسی+نکاتی که سرآشپزهای حرفه ای می گویند

طرز تهیه کباب تابه مرغ نرم و مجلسی+نکاتی که سرآشپزهای حرفه ای می گویند

کباب تابه ای مرغ بسیار مفید و خوشمزه است و می توانید آن را برای مهمانی ها آماده کنید. دستور پخت کباب تابه ای مرغ را اینجا بخوانید

جامعه پویا -کباب تابه ای مرغ یک کباب بسیار سالم و عالی است که چون مانند گوشت قرمز چربی ندارد، مضررات کباب با گوشت قرمز را هم ندارد. 
هرچند عده ای از خشکی کباب تابه ای مرغ گلایه دارند اما می توان با چند روش ساده کاری کرد که کباب مرغ خشک نشود. 

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی و رستورانی بدون فر

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ
مواد لازم

سینه مرغ   250 گرم
ران مرغ   250 گرم
پیاز   1عدد  بزرگ
کره ذوب شده  50 گرم
فلفل،زرد چوبه، نمک و پودر پاپریکا   به میزان لازم
گوجه    4 عدد
آبلیمو   1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای   1 عدد
زعفران دم کرده   به میزان لازم

بیشتر بخوانید:نکات مهمی که در پخت جوجه کباب باید رعایت کرد

کباب تابه ای مرغ
دستور پخت 


ابتدا  استخوان ها را از  سینه مرغ و ران مرغ جدا می کنیم و با هم چرخ می کنیم
پیاز را رنده می کنیم و کنار می گذاریم.
فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
پیاز رنده شده و فلفل دلمه خرد شده را درون غذاساز می ریزم و سپس آبلیمو را اضافه میکنیم و بعد نصف زعفران دم کرده موجود را افزوده و در آخر مقداری فلفل سیاه ، پودر پاپریکا و زردچوبه را اضافه میکنیم و میکس می کنیم و به حالت پوره در می آوریم.

 


مواد میکس شده را به مرغ چرخ شده اضافه میکنیم و سپس نمک را اضافه میکنیم و بعد از آن کره ذوب شده را اضافه می کنیم تا از خشک شدن کباب جلوگیری کند.سپس مواد را کاملا باهم ورز می دهیم و بعد از اینکه مواد یکدست شد روی آن را با یک کیسه فریزر پوشانده و به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار می دهیم. تا استراحت کندو بعد از گذشت یک ساعت یک ماهیتابه مناسب را انتخاب می کنیم و مقدار روغن را با استفاده از قلم روی سطح آن پخش می کنیم تا به خوبی چرب شود.سپس مواد را به طور مرتب و یکسان درون ماهیتابه پهن می کنیم به طوری که سطح آن به مانند تصویر زیر صاف باشد.

بیشتر بخوانید: چطور کباب کوبیده به سیخ بزنیم که نریزد


بعد از اینکه سطح مواد صاف شد با استفاده از کارتک آشپزی، مواد کباب را به اندازه های دلخواه تقسیم کنید و سپس نصف زعفران دم کرده را به وسیله قلم روی مواد پخش کنید.
سپس تابه را روی حرارت بالا قرار دهید و درب تابه را بگذارید تا کباب ها به اصطلاح آب بیاندازد و بعد از اینکه این اتفاق افتاد درب تابه را بردارید و زیر شعله را کم کنید تا یک طرف کباب کوبیده مرغ به خوبی بپزد.وقتی مشاهده کردید که دوباره کباب ها به یکدیگر چسبیده به مانند قبل آنها را از هم جدا کنید.

کباب مرغ


وقتی یک طرف کباب ماهیتابه ای به خوبی پخت آنها را برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر آن نیز به خوبی بپزد البته اگر مشاهده کردید روغن آن در این مرحله کم است می توانید مقداری روغن نیز اضافه کنید.بعد از اینکه طرف دیگر آن نیز به خوبی پخت می توانید به همراه برنج کته ایرانی نوش جان کنید.

 


نکته


هنگامی مواد را درون تابه بخوابانید که تابه کاملا گرم شده باشد و نچسبد
وقتی  یک طرف کباب سرخ شد و خواستید طرح دیگر را سرخ کنید در تابه را بگذارید تا مواد داخل آن خشک نشود و از خشکی کباب هم جلوگیری شود
می توانید به جای کره ذوب شده دو قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد اضافه کنید در این صورت دیگر آبلمیو هم نباید اضافه کنید چون کباب خیلی ترش می شود. 

کباب را نازک نکنید اینکار باعث می شود آب زیادی از مواد از دست برود و کباب خشک شود


 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.