2020/10/24
۱۳۹۹ شنبه ۳ آبان
طرز تهیه کباب بختیاری تابه ای عالی ومجلسی+ نکاتی که فقط سرآشپزها می‌دانند

طرز تهیه کباب بختیاری تابه ای عالی ومجلسی+ نکاتی که فقط سرآشپزها می‌دانند

کباب بختیاری یک غذای خاص ایرانی است که بسیار لذیذ و خوشمزه‌است. دستور پخت کباب بختیاری تابه‌ای و عالی را اینجا بخوانید

جامعه پویا -کباب بختیاری یکی از کباب های بسیار لذیذ و پر فایده ایرانی است که به دلیل اینکه غذای اصلی قوم بختیاری بوده است به کباب بختیاری شهرت دارد. 
کباب بختیاری برای کسانی که دچار کم خونی و ضعف بدن هستند بسیار مفید است و توصیه می شود. این کباب را حتما نباید از کباب فروشی ها تهیه کنید می توانید به راحتی آن را در خانه بپزید. کافی است نکاتی که کبابی های حرفه ای رعایت می کنند شما هم رعایت کنید. 

 

کباب بختیاری تابه ای

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب تابه مرغ نرم و مجلسی+نکاتی که سرآشپزهای حرفه ای می گویند

 

مواد لازم


فیله گوسفندی:300 گرم
سینه مرغ:300 گرم
قارچ ورقه ای خرد کرده :100 گرم
پیاز خلالی خرد کرده :2 عدد متوسط
زیره،جوزهندی،پودرتخم گیشنیز:1 ق چایخوری
زعفران حل کرده :یک دوم ق غذاخوری
فلفل دلمه ای:یک عدد خلالی خرد کرده
پیاز و جعفری خرد کرده :به مقدار لازم
نمک و فلفل :به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن :3 ق غ

 

دستور پخت کباب بختیاری تابه ای

 

بیشتر بخوانید: چطور کباب کوبیده به سیخ بزنیم که نریزد

 

دستور پخت کباب بختیاری

فیله گوشت را به صورت نواری و سینه های مرغ را به صورت مکعبی برش بزنید.داخل تابه ای با مقداری ، روغن پیازهای خرد شده را تفت بدهید تا کمی سبک شوند. بعد گوشت را به آن اضافه کنید و حدود 4-5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید ،سپس مرغ های خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
بعد از آن قارچهای ورقه ای شده را به همراه نمک ، فلفل ، زعفران و ادویه های گفته شده اضافه کنید.
همه مواد را کنار هم تفت دهید تا کاملا بپزد.در آخر فلفل دلمه ای را اضافه کنید و اگر از طعم غالبش خیلی خوشتان نمی آید میتوانید از مقدار کمتری استفاده کنید.
کباب آماده شده را در کنار پیاز و جعفری و نان پیتا نوش جان کنید.

 

کباب بختیاری تابه ای

 

بیشتر بخوانید: نکات مهمی که در پخت جوجه کباب باید رعایت کرد

نکته

قبل از اینکه گوشتها را سرخ کنید ابتدا به مدت یک شبانه روز آن را در پیاز، سس مایونز و آبلیمو بخوابانید و خوب استراحت بدهید. گوشت‌ها باید خیلی خوب نرم شود تا حالت مغز پخت پیدا کند و سفت نشود.

می‌توانید کباب بختیاری را در تابه های بدون روغن هم طبخ کنید برای اینکار حتما باید گوشت ها را چرب کنید. قبل از اینکه گوشت‌ها را در تابه قرار دهید آن را با کره حتما چرب کنید تا هنگام کباب شدن طعم خوبی به خود بگیرد. 

به گوشت کبابی نباید نمک اضافه کرد چراکه نمک باعث سفت شدن گوشت می‌شود بعد از طبخ به آن نمک اضافه کنید. 

 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.