2023/10/02
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۰ مهر
دستور پخت مربای سیب عالی و مجلسی +نکاتی که تا به حال نمی‌دانستید

دستور پخت مربای سیب عالی و مجلسی +نکاتی که تا به حال نمی‌دانستید

مربای سیب یک مربای عالی و خاص است که در فصل پاییز پخته می‌شود.دستور پخت عالی و مجلسی این مربا را اینجا بخوانید

جامعه پویا -مربای سیب ، یک مربای بسیار عالی است که می‌تواند برای صبحانه و عصرانه بسیار مفید باشد. مربای سیب را به دلیل فراوانی سیب در فصل پاییز می‌پزند. برای تهیه یک مربای سیب عالی که طعمی بی‌نظیر داشته باشد حتما باید نکاتی را رعایت کنید. نکاتی که آشپزهای حرفه‌ای آن را رعایت می‌کنند.

مواد لازم

سیب سالم و خرد شده: یک کیلو
شکر : یک کیلو
هل:10 دانه
گلاب: نصف فنجان
آب لیموی تازه: دو قاشق غذاخوری

مربای سیب

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای انجیر مجلسی و خاص+نکاتی که فقط حرفه ای ها می دانند


دستور پخت:

ابتدا 10 لیوان آب را شکر مخلوط کرده و روی حرارت کم قرار دهید تا شیره درست شود، وقتی شیره به طور کامل آماده شد سیب‌های خرد شده را د ر شیره بریزید و اجازه دهید روی شعله کم به خوبی بجوشد. 45 دقیقه زمان لازم است تا شیره و سیب به صورت آرام بپزند. توجه داشته باشید سیب نباید بیش از اندازه بجوشد چون سیب‌ها سفت شده و جویدن آن سخت می‌شود. اگر کم هم بجوشد حالت کمپوت به خود می‌گیرد به همین خاطربسیار باید دقت کنید که سیب به اندازه بجوشد. ده دقیقه آخر جوشیدن مربا دانه‌های هل را شکسته و به آن اضافه کنید. بعد گلاب را به آن اضافه کنید و اجازه دهید ده دقیقه بجوشد. حالا مربای شما آماده است. 
وقتی زیر اجاق را خاموش کردید آب لیمو را به آن اضافه کنید. اضافه کردن آب لیمو باعث می‌شود تا مربای شما شکرک نزند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای گلابی + نکاتی که فقط حرفه ای ها بلدند

نکته

برای زیبا تر شدن مربای سیب می‌توانید خلال پسته به آن اضافه کنید تضاد رنگ مربا که ماهاگونی است با رنگ سبز پسته ترکیب قشنگی را درست می‌کند. 
از آنجایی که سیب عطرخاصی دارد بهتر است گلاب زیادی به آن اضافه نکنید تا عطر سیب در عطر گلاب گم نشود اما اگر با مربای معطر چندان مساله ندارید حتی می‌توانید دارچین هم به آن اضافه کنید. دارچین مربای شما را قهوه‌ای می‌کند و از مربای سیب معمولی کمی پررنگ‌تر می‌شود.
مربا را داخل شیشه خشک بریزید. قبل از اینکه مرباها را داخل شیشه بریزید آن را بشویید و زمان کافی برای خشک شدن آن بدهید. وقتی که ظرف کاملا خشک بود مربا را داخل آن بریزید. 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای هویج مجلسی و شیک و نکاتی که آشپزهای حرفه ای می دانند


قبل از بستن در شیشه یک پارچه تمیز روی شیشه قرار دهید و بعد در آن را ببندید اینکار باعث می‌شودتا مربا کپک نزند.
بهتر است از افزودنی‌هایی مانند جوش شیرین یا جوهر لیمو استفاده نکنید چرا که به بدن شما آسیب وارد می‌شود.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.