جامعه پویا -شکلات نعناع فلفلی از تنقلات خیلی خوشمزه و خاصی است که مخصوصا در فصول سرد سال به دلیل اینکه راه تنفسی را باز می کند مورد استفاده قرار می گیرد.
مواد لازم برای 24 تکه شکلات نعناع فلفلی
روغن: به میزان لازم
جودوسر پخته شده: یک پیمانه
تکههای شکلات تلخ: 4/3 پیما نه
کره:4/1 پیمانه
ویفر شکلاتی خرد شده: یک پیمانه
پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری
نمک:4/1 قاشق چای خوری
شورتنینگ: یک قاشق چای خوری
پودر قند: یک پیمانه
پنیر خامهای کمچرب: دو قاشق غذاخوری
شیر کمچرب: یک قاشق غذاخوری
عصاره نعناع فلفلی: نصف قاشق چای خوری
وانیل: نصف قاشق چای خوری
رنگ غذا: یک قطره
طرز تهیه شکلات نعناع فلفلی
۱-کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. روی فویل روغن بزنید و کنار بگذارید.
2- برای تهیه لقمهها، در مخلوطکن جوها را بریزید و فقط خرد کنید (نباید له شود). در یک قابلمه کوچک،۴/۱ پیمانه شکلات و کره را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکلاتها آب شود. سپس جوها را اضافه کنید.
3-ویفرهای شکلاتی را خرد و اضافه کنید. در آخر پودر کاکائو و نمک را بریزید.
4- مواد را روی سینی آماده شده بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.
5- در قابلمه، نصف پیمانه شکلات باقی مانده و شورتنینگ را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا نرم شوند. سپس آن را کنار بگذارید.
6-در یک کاسه متوسط، پودر قند، پنیر خامهای، شیر، عصاره نعناع فلفلی، وانیل و رنگ غذا را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را روی موادی که در یخچال خنک شدهاند بریزید. شکلات آب شده را نیز روی همه آنها بریزید. 7- مواد را یک ساعت در یخچال بگذارید و در آخر به ۲۴ تکه شکلات تقسیم کنید.