جامعه پویا -ماهی کبابی یک غذای بسیار مناسب برای روزهای تعطیل است که در کنار خانواده می توانید آن را درست و میل کنید.
مواد لازم برای تهیه ماهی کبابی خوشمزه
ماهی قزلآلا: به مقدار نیاز (ترجیحا موقع خرید از فروشنده بخواهید ماهی را برایتان بدون تیغ تمیز کند)
روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
لیمو ترش: دو تا سه عدد
پیاز: ۲ عدد
زعفران دمکرده: ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و ادویه مخصوص ماهی به میزان لازم
رزماری : سه شاخه
دستور پخت ماهی کبابی
ابتدا ماهی را خوب بشویید و تمیز کنید. صبر کنید تا آب آن برود و تقریبا خشک شود. دراین مدت ترکیبات چاشنی را آماده کنید. آب لیمو ترش، روغن زیتون، پیاز خرد شده ، رزماری ، نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه مخصوص ماهی کبابی را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزیند. سعی کنید رزماری را برگ برگ شود تا همه جای ماهی برسد.
وقتی ماهی شما آماده شد همه جای ماهی را با چاشنی که درست کردید به خوبی آغشته کنید. می توانید ماهی را درظرفی بزرگ قرار دهید و چاشنی را روی آن بریزید و کاملا غلت بدهید. بعد روی ماهی را با یک کیسه یا سلیفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید دو ساعت بعد ماهی را از یخچال خارج کنید. طوری مخصوص کباب ماهی را آماده کنید. همه جای توری را با روغن زیتون آغشته کنید. اینکار برای آن است که گوشت ماهی به توری نچسبد. ماهی را به حالت باز روی کباب پز قرار دهید. ابتدا سمت پوست دار ماهی را روی کباب پز قرار دهید و بعد که خوب کباب شد طرف دیگر آن را روی کباب پز قرار دهید. وقتی خوب کباب شد. ماهی کبابی شما آماده است نوش جان کنید.
نکته
بجز ماهی قزل آلا انواع ماهی شما برای کباب کردن مناسب است.
از طعم دهنده ها و سبزیجات معطر دیگر مانند ترخون و آویشن هم می توانید برای چاشنی استفاده کنید.
ماهی کبابی را با نان سرو و نوش جان کنید.
زیتون می تواند برای قرار گرفتن کنار ماهی کبابی بسیار مناسب باشد.