جامعه پویا -سالاد فیله مرغ و سبزیجات یکی از بهترین و سالمترین و البته خوشمزهترین سالادهایی است که میتوان آن را در خانه هم تهیه کرد.
مواد لازم برای تهیه سالاد
کاهو پیچ کوچک: یک عدد،
کلم سفید و بنفش: از هر کدام یک چهارم،
خیار: ۲ عدد،
هویج: یک عدد،
ذرت: نصف لیوان،
پنیر پارمسان: به میزان دلخواه.
مواد لازم برای سس رنچ
ماست یونانی یا هم زده: ۵ قاشق غذاخوری،
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری،
سس خردل: یک قاشق غذاخوری،
آب لیموترش: یک قاشق غذاخوری،
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری،
نمک، فلفل و آویشن: به میزان لازم.
مواد لازم برای فیله سوخاری
فیله مرغ: ۲ عدد،
آرد گندم: ۵ قاشق غذاخوری،
تخم مرغ: یک عدد،
آرد سوخاری: ۵ قاشق غذاخوری،
نمک، پودر سیر و فلفل: به میزان لازم،
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم.
طرز تهیه فیله سوخاری
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا فیلههای مرغ را به صورت نواری برش بزنید، سپس با نمک، پودر سیر و فلفل سیاه ماساژ بدهید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا مزهدار شود. بعد از این مدت آرد گندم، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ را داخل یک کاسه جداگانه بشکنید و هم بزنید. آرد سوخاری را هم داخل یک کاسه دیگر بریزید. فیله مرغ مزهدار شده را ابتدا داخل آرد گندم بغلتانید، سپس داخل تخم مرغ فرو کنید و در آخر داخل پودر سوخاری بغلتانید و درنهایت داخل روغن داغ و شناور سرخ کنید. فیلههای مرغ سرخ شده را کنار بگذارید.
طرز تهیه سالاد
برای درست کردن سالاد ابتدا کاهو را خرد کنید و داخل ظرف سرو سالاد بریزید، سپس کلم سفید و کلم بنفش را هم خرد کنید و به ترتیب روی کاهوی خرد شده بریزید. هویج و خیار را پوست و به صورت رشتهای یا خلالی خرد کنید و همراه با ذرت روی لایه کلم بریزید. برای درست کردن سس سالاد هم ماست یونانی، سس مایونز، سس خردل، نمک، فلفل سیاه، آویشن، روغن زیتون و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید و در آخر فیلههای مرغ سرخ شده را روی سالاد بچینید. اگر دوست دارید میتوانید مقداری پنیر پارمسان هم به دلخواه روی سالاد بپاشید و حالا نوش جان کنید.